OL arena offentliggjort

17-12-2009 11:36

Grethe Næsby

Ridestadion ved OL i 2012 er nu blevet offentliggjort, selvom der stadig hersker stor modstand mod at benytte Greenwich Park til formålet
Copyright Ridehesten.com
Ridestadion ved OL i Hong Kong var meget imponerende, og det bliver spændende at se, når det endelig står færdig i London. (Foto: Ridehesten.com).

Det er nu ikke længere en hemmelighed, hvor den olympiske kommité planlægger at afvikle ridekonkurrencerne under OL 2012. Det skriver Horse & Hound i dag. Planen er at omdanne Greenwich Park til et ridestadion i absolut topklasse. Man forventer dog først en endelig beslutning i marts 2011. Blandt nøgleelementerne i ansøgningen om at benytte Greenwich Park er opbygning af en midlertidig arena med plads til 23.000 tilskuere, en 6 km lang militarybane, staldfaciliteter og publikumsfaciliteter. Samtidig er der lokalt pres fra gruppen "No to Greenwich Olympic Equestrian Events (NOGOE)", hvilket kan besværliggøre beslutningerne. Hvis der gives tilladelse til byggeriet, vil det påbegyndes i april 2012. Parken vil derefter blive lukket for offentligheden fra 6. juli til 3. august 2012.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen