Nyt tiltag: KLUB DV

19-06-2012 07:31

Maja Golles

Dansk Varmblod har under navnet KLUB DV etableret en erhvervsklub, der har til formål at øge og synliggøre medlemsfordele - og på samme tid øge synergieffekten mellem samarbejdspartnere og medlemmer
Copyright Ridehesten.com
Klub DV åbner døren for en masse rabatordninger og troværdige samarbejdspartere inden for hestesektoren. (Foto: Ridehesten.com)

Dansk Varmblods nye KLUB DV skal synliggøre rabatordninger for avlsforbundets medlemmer. I en database på Dansk Varmblods hjemmeside vil medlemmer let og overskueligt kunne navigere mellem forbundets støtter/sponsorer, som eksempelvis tilbyder medlemmerne en rabat eller udvidet service, hvis de benytter sig af det enkelte firmas produkt. Dermed serveres der en række attraktive tilbud for Dansk Varmblods medlemmer samtidig med, at relevante virksomheder tilbydes en indirekte kontakt til og eksponering over for forbundets medlemmer. – Vi er sikre på, at dette produkt vil have en meget stor målgruppe, idet Dansk Varmblods medlemsskare tæller ca. 6000 hesteejere/-avlere fordelt over hele Danmark, fortæller sekretariatschef Casper Cassøe, der håber på stor opbakning til KLUB DV. Som medlem af Dansk Varmblod kan man frit benytte KLUB DV, der tilbyder mange fordele.

Du kan i øvrigt også læse om KLUB DV i Ridehestens juninummer.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen