Imponerende dansk resultat hos ungrytterne

02-07-2022 19:13

CHIO Aachen: Det kunne næsten ikke blive mere dansk end det gjorde, da de tre første placeringer i ungrytternes kür blev indtaget af DV-heste. Sara Aagaard Hyrm red sig ind på en imponerende andenplads efter en fantastisk kür-præstation

Tre DV-heste og tre placeringer. Sådan blev resultatet da 12 inviterede ungryttere mødtes på Deutsche Bank Stadium for at ride kür i eftermiddags. Den danske succes startede allerede i går, hvor DV-hesten Farnham L vandt, mens Sara Aagaard Hyrm red sig ind på en flot fjerdeplads, som man kan læse mere om HER.

I dag stod så i kürens tegn og her blev det til tre topplaceringer for de danske DV-heste, den ene med en dansk rytter. For to år siden overtog Sara Aagaard Hyrm tøjlerne på nu 8-årige Atterupgaards Cooper e. Charmeur/Gribaldi (opdr. Atterupgaard), som Sara forventer sig meget af i fremtiden. Vallakken har også lidt at leve op til, for den har ingen ringere end Atterupgaards Orthilia som mor og i dag gjorde han sit absolut bedste. Det resulterede i at han og Sara opnåede intet mindre end 76,53% og det bragte dem direkte ind på en fornem andenplads.

Det blev en gentagelse fra i går, da den 20-årige spanske dressurrytter Sergio Morón Basoco og DV-vallakken Farnham L e. Fürst Rousseau/ Hochadel (opdr. Karsten Bundgaard) igen sørgede for at få det spanske flag hejst i op Deutsche Bank Stadium. Med et imponerende kür-program, opnåede de 79,13% og det var der ingen af konkurrenterne som kunne matche. 

Amerikanske Christian Simonson sørgede for at sætte et flot punktum for DV-hestene i klassen da han og den dansk opdrættede DV-vallak Son of A Lady e. Soreldo/Welt Hit II (opdr. Trine og Allan Severinsen) red sig ind på tredjepladsen med 74,93%.

Klassens resultat.

Stævnet start - og resultatlister. 

Hør herunder Sara fortælle om hvordan det er at ride i Aachen og se kür-ridtet.

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing