Nyt parareglement klar med markante ændringer

10-02-2022 16:14

Christine Krogh Frausing
Skribent

Det opdaterede parareglement for 2022 er nu klar, og det indeholder større ændringer i forhold til Danmarksmesterskaberne og U25 DRF-mesterskabet

Copyright Ridehesten.com
DM for pararyttere 2020. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det er nu muligt at se det nye reglement for paradressur, hvor der særligt for DM er betydelige ændringer. 

Hvor der førhen blev afviklet ét Danmarksmesterskab for hver af de fem grader inden for paradressur, skal der fremadrettet kun afholdes to i alt: Ét for grad l, ll og lll samt ét for grad lV og V.

Pararyttere under 25, der er kvalificeret til både Danmarksmesterskaberne og U25 DRF-mesterskabet, skal nu vælge, hvorvidt de vil deltage i førstnævnte eller sidstnævnte mesterskab. Med det opdaterede reglement er det nemlig ikke længere muligt at deltage i både Danmarksmesterskaberne og U25 DRF-mesterskabet.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Desuden bliver U25 DRF-mesterskabet lagt sammen med Agria DRF-mesterskabet for de unge ryttere i dressur i Ringsted Sports Rideklub, som afvikles fra 25.-28. august 2022.

Parareglementet overgår ved årsskiftet til at være et tillæg til de resterende discipliner, fremfor at være et selvstændigt reglement. Det skyldes, at para skal udvikles til flere discipliner end dressur.

Læs hele det opdaterede parareglement her.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen