Nyt magasin ude i morgen

30-11-2022 09:57

Trine Askjær-Jørgensen

I morgen er det den 1. december, en dato mange sikkert har glædet sig til, for nu begynder den hyggelige juletid for alvor. Her udkommer årets sidste Ridehesten-magasin også, nemlig december 2022, der med vinderen af årets Hubertusjagt på forsiden sædvanen tro er præget af smukke røde og grønne farver helt i julens ånd – se hvad bladet indeholder her

Copyright Ridehesten.com
Thomas Kledal og Arizona vandt årets Hubertusjagt og blev efterfølgende lykønsket af HKH Kronprinsesse Mary foran Eremitageslottet i Dyrehaven. Foto: Ridehesten.com/Maria L. Mortensen

Sædvanen tro prydes forsiden af december måneds Ridehesten-magasin af vinderen af Hubertusjagten, som altid afvikles den første søndag i november. Som noget ganske særligt er det i år en rytter, der er relativt ny indenfor jagtridningen, og som red sin første hubertusjagt i år, der har skrevet artiklen.

Så kom med på et brag af et hubertusridt og oplev den traditionsrige jagt i Dyrehaven gennem en debutants øjne. Her er alt fra mudder og frygtindgydende spring til mod, smukke heste og uforglemmelige oplevelser. Mie Kaae fra Sportsrideklubben fortæller, hvordan hun i en alder af 49 år kom i gang med at ride jagt, og deler her sit hubertuseventyr, som hun beskriver som "Et kinderæg af livsmod, helte og eventyr".

Vil du hellere fordybe dig i noget fagligt?
Så er der masser af spændende, fagligt indhold i december-magasinet. Du kan blandt andet blive klogere på, hvordan du bedst håndterer og behandler sår, når din hest er kommet til skade, eller du kan lære om de forskellige typer af genforandringer heste kan have, som kan påvirke deres muskelstofskifte negativt.

Du har sikkert hørt om PSSM2, men ved du, hvilke symptomer du skal holde øje med, hvis du mistænker, at din hest har en muskellidelse? Og hvad ligger egentlig til grund for sådanne problemer med musklerne?

Af det avlsfaglige stof kan nævnes, at avlskonsulent i Dansk Varmblod, Karina Christiansen, har skrevet to rigtig spændende artikler om World Breeding Federation for Sports Horses' årsmøde og generalforsamling, hvor noget af det, der blandt andet blev snakket om, var megatrends, og hvordan disse kan komme til at påvirke ridesporten og vores hold af heste.

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

Magasinet byder selvfølgelig på meget mere indhold end dét – du kan bl.a. læse om følgende:

  • Portrætter af Filippa Sønderby og Timberlake samt hestepasser Emilie Olling
  • Mød Stutteri Gammel Mølle og Susanne Gangsted-Rasmussen
  • Fra føl til sportshest: Favorit Girl
  • Glæd dig til Dansk Varmblods Hingstekåring 2023
  • Dansk Varmblods Unghestechampionat 2023: De kvalificerede springheste
  • Årets gang på stutteriet: Så gik det år – og Vivan Ryslinge takker af
  • Tips til springningen fra Thomas Sandgaard – del 3
  • Dansk Varmblods inspektionstur i USA: Endelig afsted igen!
  • Hannoveranerhingstekåring

Foruden ovennævnte finder du meget andet spændende læsestof i magasinet, der som altid byder på mange, flotte billeder som et supplement til teksterne i de mange artikler.

På vores webshop kan du bestille magasinerne enkeltvis, og du kan allerede nu bestille december-magasinet, så du kan modtage det i din postkasse hurtigst muligt.

Du kan også tegne et 6 måneders abonnement på magasinet Ridehesten. Det koster mindre end en undervisningstime hos en berider, og så kommer det lige direkte hjem til dig hver måned.

Du kan selvfølgelig også læse magasinet online, hvis du tegner et abonnement.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen