Nyt Grand Prix-håb til Sönke Rothenberger

02-02-2017 16:20

Sönke Rothenberger har i ejerskab med Ralph Westhoff købt den 9-årige Santiano R, der skal være Rothenbergers nye Grand Prix-håb

Copyright Ridehesten.com
Sönke Rothenberger og Cosmo ved OL i Rio, hvor de vandt guld for hold
Nyheden fortsætter efter annoncen

For blot en uge siden ankom Sönke Rothenbergers nye Grand Prix-håb, den 9-årige Santiano R e. San Amour/ Dukur. Hesten har kun konkurreret let de seneste år, faktisk kun en enkelt konkurrence hvert år siden 2013. Santianos tidligere ejer, Antje Rahn har redet hesten i nogle L-og M-klasser, men i juni 2016 konkurrerede ekvipagen for første gang på S-nivaeau ved CDN Prietzen, hvor de endte som nr. 7 i klassen.

Businessmanden Ralph Westhoff har i sameje med Rothenberger købt Santiano R. Det er dog ikke den eneste hest, som Westhoff har hjulpet Rothenberger med. I november 2016 købte han nemlig den 7-årige Sankt Anton e. San Amour/Ruhmann til Sanneke Rothenberger, som er storesøster til Sönke. Og her i januar 2017 købte han også 50% ejerskab af Rothenbergers olympiske guldmedalje hest Cosmo.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Rothenberger fortæller til Eurodressage, at Santiano R er en super Grand Prix hest, der er stræk i alle de øvelser, der tæller dobbelt. Han har en super piaffe-passage, en fantastisk skridt og han er nem, når han skal samles i galoppirouetterne. - han er måske ikke den smukkeste hest i stalden, men så snart han bevæger sig, ved han, hvordan han skal imponere, lyder det fra Rothenberger.

Det nye makkerpar er godt i gang med at lære hinanden at kende, og Rothenberger er glad for, at Santiano R nu kan tage noget af presset fra Cosmo. Men der er dog igen stress i forhold til konkurrencer endnu, men han løfter dog sløret for, at ekvipagen måske vil starte ved the Louisdor Cup.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald