Nykårede unghingste med nye hjem

22-03-2023 17:34
Avl

Hesselhoej.dk har netop offentgjort købet af den nykårede hingst Søbakkehus First Mover, og at præmiehingsten Solution Unik er solgt til Blue Hors Aps

Copyright Ridehesten.com
Søbakkehus First Mover. Foto: Ridehesten.com/Tine Luther
Nyheden fortsætter efter annoncen

Hesselhoej.dk har haft stor succes med fremstilling af hingste ved Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning i forrige uge. De har netop meddelt, at to af de nykårede 3-års hingste har skiftet ejere.
De har valgt selv at investere i Søbakkehus First Mover e. Blue Hors Fifty Cent/ Sir Donnerhall I, der er opdrættet af deres samarbejdspartner, Stutteri Søbakkehus ved Agnete Holmsted i Fredensborg.
Den billedskønne, mørkerøde hingst fik ved hingstekåringen i Herning i en meget flot bedømmelse med bl.a. 9 for trav. Hingsten står nu til rådighed for avlerne på Hesselhoej. 

Copyright Ridehesten.com
Solution Unik. Foto: Ridehesten.com/Tine Luther
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den lige så iøjnefaldende, nykårede dressurhingst, præmiehingsten Solution Unik e. Revolution/ Don Juan de Hus, om også blev fremstillet i Herning af Hesselhoej.dk, har netop i eftermiddag skiftet adresse. Hingstens avler Morten Skov, Stutteri Unik ved Randers, har netop solgt hingsten til Blue Hors i dag. Den typestærke og elegante hingst, der blev bedømt med bl.a. fem gange karakteren 8,5, står nu til rådighed for hoppeejerne på Blue Hors.
Vi er ovenud tilfredse med salget. Vi har tidligere solgt Odin Unik til dem, og det er hver gang en god proces. Nu ser vi frem til at følge ham i fremtiden og glæder os til at se føl efter. Vi skal selvfølgelig selv bruge ham på flere hopper, fortæller Morten Skov, der netop lige har overstået en vellykket auktion over flere at stutteriets rideheste.

 

Læs også

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen