Nye stjerner i lille tur

17-06-2016 17:12

Det er altid super interessant også at følge lille turs klasserne under DM-stævnet på Broholm, for det er her man får indtrykket af de nye stjerner, som er på vej i sporten

Copyright Ridehesten.com
Anna Kasprzak og Stasia EG sejrede i den anden afdeling af Prix st. Georges.

DM-klassen på Broholm er i fuld gang og det er Anna Kasprzak, som har lagt sig i spidsen for mesterskabet på Donnperignon. Men allerede før dagens DM-afdeling, var det lykkedes for Anna at få to placeringer en andenplads på i MB1 Fürstenstein og en sejr i Prix St. Geroges på Stasia EG.

I den Prix St. George, der gik på Bane 1, tog Anna Kasprzak sejren på Stasia EG med 72,939% foran Carina Cassøe Krüth på Audrey, der blev nummer to med 70,702%. På tredjepladsen blev det Karsten Hansen og Quantos med 70,307%.

- Jeg er super glad for min sejr. Stasia er en hest, jeg har redet i halvandet år, som jeg virkelig synes har udviklet sig godt, fortæller Anna Kasprzak og fortsætter: - Selvom vi havde fejl i treer-changementerne i dag, er det en af de bedste ture, vi har haft sammen. Det giver mig en god fornemmelse at ride på den.

På en dag, hvor de fynske vejrguder ellers havde lovet regn, var ridevejret nærmest perfekt – knap 20 grader, let overskyet og en brise. Allerede langt før DM-klasserne gik i gang, var der, for en fredag formiddag, rimelig mange tilskuere, der fik masser af flot ridning at se.

Copyright Ridehesten.com
Stine Søssing sejrede på UVM Finalisten Lehmanns Lilo i MB1.

I morgenens MB1 vandt Stine Døssing på UVM finalisten Lehmanns Lilo med 72,095% og ganske kort til andenpladserne – ja i flertal. For Stine Døssing blev nemlig fulgt tæt af  hele to ryttere – Anna Kasprzak på Fürstenstein og Maria Falkner Hansen på Emperadora, der altså måtte dele en andenplads med 71,622 %. Frida Dam Toft Pedersen blev nummer fire med 69,459%.

Copyright Ridehesten.com
Lone Bang Larsen og Bakkely's Onandt sejrede i Prix st. Georges ene afdeling.

På bane 2 mødtes 32 ryttere i den anden afdaling af Prix st. Georges og her blev det til sejr til Lone Bang Larsen og Bakkely's Onandt foran Allan Grøn/Blue Hors Zatchmo og John Hvals'e Saul/Bella Donna og med Lone Bang Larsen på den anden lille turs hest Darwin Tofteagergaard på fjerdepladsen. 
Lone har netop pensioneret sin DM-vinder Fitou L, og hun indrømmede efter dagens ridt i lille tur, at hun savnede at ride med i mesterskabsklassen, men måske til næste år? De to heste Lone har godt på vej i lille tur viser så gode takter, at det skal blive interessant også at se dem i stor sport. 

Se resultaterne her. 

 

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen