Nye DV-faderhingste i Holland

30-11-2022 18:45
Avl

KWPN-forbesigtigelsen af dressurhingste er i fuld gang, og blandt de udtagne hingste de første to dage er der sønner efter DV-hingstene Tørveslettens Sylvester og Blue Hors Fifty Cent

Copyright Ridehesten.com
Hingsten Prisco RS2 e. Tørveslettens Sylvester/ Negro. Foto: RS2
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det førende hollandske ridehesteavlsforbund KWPN, der pt. ligger nr. 1 i dressur og nr. 3 i springning på WBFSH's verdensrangliste, er nu i gang med forbesigtigelse af hingstekandidater til deres hingstekåring, der finder sted den 1.-4. februar 2023.

I går og i dag er de første dressurhingste udvalgt til hingstekåringskollektionen i Den Bosch, og i den foreløbige kollektion er der hingste efter DV-hingste. Det gælder Prisco RS2 e. Tørveslettens Sylvester/ Negro og Percy Jackson e. Blue Hors Fifty Cent/ Johnson.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Der er også udtaget sønner efter danskejede eller delvist/tidligere danskejede hingste som Vitalis, Valverde, Vivino, Franklin, Blue Hors Don Olymbrio og Blue Hors Farrell.

Mens adskillige faderhingste indtil videre er repræsenteret af to udtagne sønner, så har Sezuan-sønnen Secret allerede tre sønner i kollektionen.

Forbesigtigelsen streames på KWPN.nl.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner