Nye danske mestre kåret

19-08-2023 20:32

Annika Knudsen Lorentsen

Maya Kathrine Mulbjerg Larsen og Selma Hundborg Dresler har i dag sikret sig sejren ved Agria DRF Mesterskaberne hos Sportsrideklubben. Det har de for henholdsvis kategori III-ponyryttere og childrenryttere

Nyheden fortsætter efter annoncen

Bernstorffsparken danner i denne weekend rammen for Agria DRF Mesterskabet for pony og children, og i dag er to af mesterskaberne afgjort. 

Det første mesterskab der blev afgjort, var for kategori III-ponyer, og her var der i alt 12 ekvipager til start. De tre ryttere, der sikrede sig medaljerne i dette mesterskab, leverede alle et højt niveau i årets mesterskab. I sidste ende blev det Maya Kathrine Mulbjerg Larsen der tog guldmedaljen. Den sikrede hun sig i sadlen på Fairfield Jacksie. 

Sølvmedaljen tog Mathilde Møller Martinussen med Vales Blue Jay, mens Emily Lee Vestergaard med Sting's Yaris e. Kulltorps Yrrol/ Bona-Fide tog bronzemedaljen. Dermed var det tre dygtige piger der i år kunne stille sig på podiet i kategori III-ponyernes mesterskab. 

Selma bedst for children
Det andet mesterskab der skulle afgøres i dag var for childrenryttere. Her var der 19 ekvipager til start, og også her var niveauet ganske højt. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Årets guldmedalje sikrede Selma Hundborg Dresler med Rihanna e. Coulthard Top/ Sandro efter flotte runder i alle tre konkurrencer. Samlet sluttede de på fire fejl og sikrede sig guldet i en afgørende omspringning.

Copyright Ridehesten.com
Selma Hundborg Dresler og Rihanna

På sølvmedaljepladsen blev det Palma Sophie Gry Jansson-Christensen med Lyndon e. Numero Uno/ Silvio, mens Malou Therese Mulbjerg Larsen med Champagne KS e. Connor/ Common Sense tog bronzemedaljen. 

Start- og resultatlister. 

 

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner