Nye ansigter i auktionsudvalget

21-11-2022 18:20

Annika Knudsen Lorentsen

Avl

Dansk Varmblod har fået et nyt ansigt i auktionsudvalget. Det er Charlotte Kondrup, som glæder sig til at bidrage til arbejdet. Samtidig har Dansk Varmblod ansat Pia Feldstedt til at varetage opgaver fra Dansk Varmblods sekretariat

Copyright Ridehesten.com
Charlotte Kondrup er selv aktiv springrytter. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dansk Varmblod opruster med to nye ansigter. En af dem er Charlotte Kondrup, som selv er springrytter og avler. Hun vil fremover være en del af auktionsudvalget.

– Det har længe været et ønske for mig at finde en frivillig, jeg kan spare med i forbindelse med markedsføring, udarbejdelse af beskrivelser og afsætningskanaler af vores springføl, og derfor har auktionsudvalget brugt en del tid på at overveje, hvem der var den rette person kunne være. Valget faldt i efteråret på Charlotte Kondrup, da auktionsudvalget mener, at hun er den rette person til at højne niveauet af markedsføring på springsiden.

Charlotte Kondrup er som nævnt selv springrytter og avler, og hun har efterhånden en del års erfaring med begge dele. Hun har avlet auktionsføl og præmieføl, og i springsporten har hun redet en del S-klasser og blandt andet deltaget ved DM for senior. Charlotte fortæller, at hun glæder sig til at være en del af arbejdet i Dansk Varmblod.

– Jeg glæder mig utroligt meget til at være en del af auktionsudvalget. Der er ikke nogen tvivl om, at springheste er mit hjertebarn, men som avler er man nødt til at tænke på den fremtidige afsætning. Her har jeg allerede haft stor glæde af Dansk Varmblods Elitefølauktion, hvor jeg har haft føl med flere gange. Så at skulle få lov til at arbejde med inde bag tæppet, samt være med til at udvikle Dansk Varmblods auktioner, det glæder jeg mig enormt meget til. Det var et tilbud, jeg ikke kunne sige nej til.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Udover Charlotte Kondrup som frivillig i auktionsudvalget, så har Dansk Varmblods også ansat Pia Feldsted på kontoret. Pia  vil fremover være avlernes kontakt på kontoret i samarbejde med Louise Ringsbo. Pia er ansat i Dansk Varmblods sekretariatets Event og kommunikationsafdeling.

– Jeg har tidligere haft fornøjelsen af at arbejde sammen med flere fra DV kontoret og da der blev en stilling ledig, så jeg en mulighed for at forene arbejde og hobby, og fortsætte sammen med et fantastisk team. Jeg har i mine tidligere ansættelser fungeret som koordinator og det er disse kompetencer jeg tager med ind i DV, fortæller hun.

Dansk Varmblods auktionsudvalg har planlagt at bruge vinteren til at lytte til de ting, der rører sig. Der er et stort ønske om at komme tættere på avlerne, så samarbejdet mellem auktionsudvalget og avlerne bliver endnu bedre. Auktionsudvalget har allerede påbegyndt sin tur rundt i regionerne, hvor vi fortæller hvordan auktionsudvalget arbejder. Det gør vi for at komme tættere på Dansk Varmblods avlere og dermed indikere at vi er en samarbejdspartner.  

Auktionsudvalget sætter en stor ære i at udvikle sig, og derfor lytter de også til avlerne og gør, hvad de kan for at hjælpe. Afsætningen af føllene er vigtig for både avlerne, men absolut også for auktionsudvalget.

Læs mere på Dansk Varmblods hjemmeside.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen