Ny hjemmeside til Lykkegaard

25-02-2016 15:54

I samarbejde med Go2Net, som ligesom Ridehesten er en del af Wiegaarden Media, har Lykkegaard nu fået ny og overskuelig hjemmeside 

Copyright Ridehesten.com

På den nye hjemmeside for Lykkegaard – Lykkegaard.com, er det nu muligt at følge med i beholdningen af salgsheste hos Lykkegaard. Som følge af den rivende udvikling inden for den digitale verden, følte Lykkegaard, at de ville imødekomme dette med en ny og opdateret hjemmeside.

Lykkegaard er et stort Hestestutteri samt rideskole i Vejle. Lykkegaard er i rivende udvikling og udbyder kun kvalitetsheste til salg. Salgsstalden har lige nu en beholdning på hele 53 top-springheste. Foruden de mange salgsheste tilbyder Lykkegaard også klargøring af heste til championater, kåringer osv. Lykkegaard er også godkendt som rideklub – Lykkegaard Sportsrideklub. Stedet drives af træner Rikke Haastrup og berider Jesper Lind Kristensen, der begge er aktive ryttere på de danske springbaner både nationalt og internationalt.

- Vi har været meget glade for at arbejde med Go2Net. Man kan ringe til dem lige gyldigt hvornår på døgnet, og de leverer en virkelig god service. Klart anbefalelsesværdigt! Lød det meget tilfredst fra Martin Schougaard, der er ansvarlig for hjemmesiden Lykkegaard.com. Hjemmesiden vil løbende blive opdateret, derfor vil nye og gamle kunder altid kunne se de nyeste salgsheste og finde netop, hvad de søger. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner