Ny hjemmeside til Ridebane.dk

13-04-2014 09:59

Ridebane.dk har fået en ny, flot hjemmeside fra Wiegaarden Media go2net, hvor man bl.a. kan læse om ridebaner, baneplaner, hegn og tilbehør

Copyright Ridehesten.com

Ridebane.dk har specialiseret sig i etablering af ridebaner til både dressur og spring for private, rideklubber og professionelle, og har efterhånden etableret en del både store og små ridebaner over hele Danmark samt Nordtyskland.

Ridebane.dk i korte ord:
- Leverer og etablerer ridebaner fra rå mark til færdig bane
- Leverer og etablerer ridehusbunde
- Rådgivning vedr. ridebaner og ridehusbunde
- Vedligeholdelse af ridebaner og ridehusbunde
- Salg af tilbehør til ridebaner

- Da vi skulle have en ny hjemmeside lagde vi vægt på en professionel og god service, hurtig ekspedition, et professionelt oplæg, at få en side, der er nem at redigere i, samt hjælp i hele processen, og det har vi fået hos Wiegaarden Media go2net, fortæller Lars Kragh Iversen fra Ridebane.dk.

- Det færdige produkt er en overskuelig og stilren hjemmeside, der er nem at navigere i, og så har vi fået en rigtig god service og hurtig ekspedition gennem forløbet, slutter en tilfreds Lars Kragh Iversen.

Se Ridebane.dk’s nye hjemmeside på www.ridebane.dk

Få din egen hjemmeside igennem Wiegaarden Media. Læs meget mere HER eller ring og få en uforpligtende snak med Michæl Jensen på tlf. 99 400 444.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen