Topkarakter for veludført arbejde

31-10-2022 17:31

Trine Askjær-Jørgensen

– Jeg er ny kunde på Wiegaarden og har fået designet ny hjemmeside og fået sat ny mail op. Alt har bare været i orden fra start og til slut, hvor alt står færdigt, siger Susanne Hemmingsen fra Kennel Lab Heartbreaker om Go2net, der er en del af Mediehuset Wiegaarden, hvor den side, du netop nu sidder og læser på, også er udviklet

Copyright Ridehesten.com
Go2net er Wiegaardens webløsning.

Vidste du, at Ridehesten.com og magasinet Ridehesten er en del af Mediehuset Wiegaarden, som blandt andet laver hjemmesider? Nej, ikke?

Siden, du sidder og læser på netop nu, har vi udviklet fra bunden af her i huset. Ridehestens hjemmeside-løsning, Go2net, er nemlig en del af Mediehuset Wiegaarden, som ligger i Hobro, og ja, den er lavet til hestebranchen, men vores dygtige webteam laver hjemmesider til alle slags foretagender. Så uanset om du har et stutteri, en kennel eller er beslagsmed, mangler en hjemmeside til at vise dine kreative sysler eller din sprogskole, om du er privat person eller har en virksomhed, så kan vi hjælpe dig med en hjemmeside.

En glad kunde fra Sjælland fortæller:
– Jeg havde det sidste halve år gået og tænkt på, at jeg skulle have lavet en hjemmeside ifm. mit glaskunst. Jeg havde undersøgt lidt på nettet og spurgte lidt rundt, om der var nogen som kunne hjælpe med en hjemmeside. Jeg var så heldig at få anbefalet Go2net gennem en bekendt på Sjælland, men tænkte hvordan skulle det nu gå med vejledning og opsætning, når det ligger i Hobro. Men jeg ringede til Michael hos Go2net og fik en aftale, siger Mette Winther fra www.winther-kunst.dk og fortsætter:

– Det har været en fornøjelse at samarbejde med Michael, og afstanden mellem Jylland og Sjælland har ikke haft nogen betydning. Det har været en utrolig spændende proces at arbejde med designet, logo, få sat tekst og billeder på plads. Michael har i den forbindelse være inspirerende at samarbejde med og god til at komme med kreative løsninger og vejledning til god tekst og billedeopsætning. Det øvrige personale i Go2net har også været fantastiske ift. support, når jeg havde brug for det. Min hjemmeside er blevet super flot, og jeg glæder mig til at arbejde videre med tekst og billeder.

Copyright Ridehesten.com
Hesselhoej er en af dem, der har videobanner øverst på deres hjemmeside.

Let at opdatere og vedligeholde
Står du og mangler en ny hjemmeside? Eller får du grå hår, fordi den, du allerede har, er umulig at opdatere? Når du køber en hjemmeside hos Go2net, så ved du præcist, hvad du får.

– Allerede første gang vi mødes, viser vi dig præcist, hvad det er, du får hos os. Det er ligesom, når man prøvekører en bil. Vi viser dig hjemmesideløsningen, og hvor nem den er at arbejde med, fortæller Michael Jensen, som har ansvaret for hjemmesideafdelingen hos Mediehuset Wiegaarden og har udviklet hjemmesideløsningen, Go2net, helt fra bunden.

Fra Michael får du ikke blot en grundig fremvisning af hjemmesideløsningen, men du lærer også en masse om at arbejde med og vedligeholde hjemmesiden, noget som er særlig vigtigt i forhold til søgemaskineoptimering (SEO), som sikrer, at din hjemmeside kommer frem og rangerer højt på Google.

Hjemmesideløsningen, Go2net, er udviklet med udgangspunkt i, at det skal være så nemt, at alle kan finde ud af at opdatere og vedligeholde siden – men skulle du rende ind i problemer, så er der altid hjælp at hente. Der er nemlig altid gratis support, og du får adgang til en lang række video-guides, der viser, hvordan du gør bestemte ting på din hjemmeside, om det så er at sætte YouTube-links, bestillingsformularer eller noget helt tredje ind på siden. Læs mere om gratis support her.

Copyright Ridehesten.com
Også en flot opsætning af hjemmeside hos Beslagsmed Casper Jensen.

Alt hvad en moderne hjemmeside skal kunne
Hjemmesiders opsætning udvikler sig hele tiden, idet de følger tidens trend. De seneste par år har det f.eks. været meget moderne at have video på sin forside, som brugerne bliver mødt af, og hvor interessen igennem video bliver vakt samtidig med, at brugeren får et indblik i, hvad en given virksomhed, person, stutteri, kennel osv. nu engang står for eller laver.

Du skal kunne navigere let rundt og videre på siden, uden at være i tvivl om hvor du finder hvad. Det forventes også, at siden ubesværet tilpasser sig til forskellige skærmstørrelser, så den fungerer på både mobiltelefoner, iPad og computer.

Og næsten vigtigst af alt nu om dage: Din side skal kunne findes af Google og helst rangere øverst i søgninger. Derfor er det også afgørende, at siden er optimeret til søgemaskiner.

Det er bare nogle af de elementer, brugere forventer at blive mødt af på en tidsvarende hjemmeside i 2022. Der er selvfølgelig meget mere til det. Måske du vil have et artikelsystem til at skrive blogindlæg, eller har brug for flere sprog på din side, video og andre former for indhold, login-funktion, forum, bookingsystem osv.

Alt dét og meget mere kan du få med Mediehuset Wiegaardens hjemmesideløsning Go2net, som har mere end 20 års erfaring og står bag intet mindre end 1500 hjemmesider heriblandt Ridehesten.com, som dagligt har 25.000 besøgende og er hovedkanal for hesteverdenen.

Copyright Ridehesten.com
El-installatørforretningen Møller og Buchreitz har også en go2net-hjemmeside med video i toppen.

Alsidige hjemmesider til alle formål
Med en hjemmeside fra go2net kan du få mere eller mindre avancerede hjemmesideløsninger, alt efter hvad din hjemmeside skal kunne, og priserne er selvfølgelig derefter. Du har også mulighed for at starte ud med en basis-hjemmesideløsning og senere tilføje flere og mere avancerede funktioner eller designs.

Vores webteam har eksempelvis lavet hjemmesiden til Seniorsvømmerne Hobro, som fortæller følgende om projektet: – Vi sender jer den højeste karakter for veludført arbejde i forbindelse med foreningens hjemmesideprojekt. Det er hele vejen rundt fra første henvendelse, mødeaktivitet  endda med deltagelse/fremvisning til bestyrelsesmøde i Mariager), al korrespondance både telefonisk og skriftligt frem til færdiggørelsen, og "vupti" den nye hjemmeside er online. Siden er blevet godt modtaget og den er både mobil- og ældrevenlig, fortæller Hanne Søgaard, sekretær/web. hos Seniorsvømmerne Hobro.

Også Kennel Lab Heartbreaker har fået lavet en spritny hjemmeside:
– Jeg er ny kunde på Wiegaarden og har fået designet ny hjemmeside og fået sat ny mail op. Alt har bare været i orden helt fra start og til nu, hvor alt er færdigt. Jeg har fået hjælp hele vejen igennem af Michael Jensen og har kun ros at sige. Virkelig flot og professionelt arbejde, så min varmeste anbefaling til andre, som mangler fornyelse eller en helt ny hjemmeside, siger Susanne Hemmingsen.

Er din nysgerrighed vakt, så kontakt Michael Jensen på tlf. 99 400 444 og hør mere om mulighederne for din hjemmeside. Klik her for at se mere om go2net eller finde andre kontaktoplysninger

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner