Ny hjemmeside til Gunnarlunda

08-04-2015 09:33

Gunnarlunda har fået en ny hjemmeside fra Wiegaarden Media go2net, hvor du kan læse om stedets salgsheste, hingste og Skandinaviens største spa og rehabcenter

På Gunnarlunda udenfor Helsingborg i Sverige findes noget for alle hesteinteresserede. Skandinaviens største Spa og Rehabcenter for alle heste. Med moderne teknik og kompetence tager man imod heste, som skal i behandling og træning.

På Gunnarlunda findes altid et stort antal heste med fine blodlinjer til salg. Ønsket er at holde højeste kvalitet på heste i forskellige aldre og på forskellige niveauer. Man står gerne til rådighed med rådgivning ved muligt køb, salg eller formidling af hest, tilridning, 3-års test, Breeders, Scandinavian Open, egnethedstest, hingste- og hoppekåring etc. Man tilbyder træning op til Grand Prix-niveau i både dressur og springning. Hingste- og sæd fra de bedste europæiske blodlinjer indenfor springning og dressur.

Læs meget mere og se den nye hjemmeside på gunnarlunda.com.

- Gunnarlunda valgte Wiegaarden Media go2net, da hele pakken var ganske smidig og lige til! Websitet er let og enkelt at sætte op. Det er let, at redigere og lægge nyt op, og så er det mobiltelefon venligt, fortæller Caroline Laustsen Holst fra Gunnarlunda og fortsætter; - Der er altid hjælp at hente hos Wiegaardens kyndige og venlige personale. Vi er godt tilfredse med resultatet.

Lørdag den 11. april holder Gunnarlunda Equine Spa & Rehab desuden åbent hus fra kl. 10 - se mere i invitationen på billedet herover.

Få din egen hjemmeside igennem Wiegaarden Media. Læs meget mere HER eller ring og få en uforpligtende snak med Michael Jensen på tlf. 99 400 444.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen