Ny hestelov - Nye muligheder

15-03-2016 15:01

Drømmer du også om en ny stald, som kan skabe rammerne for bedre hestevelfærd? Så læs med her 

Copyright Ridehesten.com

Rigtig mange hesteejere står overfor en omfattende ombygning eller nybyggeri af staldanlæg. Årsagen hertil er blandt andet den nye hestelov, som stiller nye krav til hestehold, herunder opstaldning og indretning af hestestald. Loven har til formål at forbedre hestenes staldmiljø. Ved nybyggeri af stalde kan der åbnes op for nye muligheder for en mere funktionel og nemmere hverdag i stalden.

Ridehaller og hestestalde skal bygges dialog

Hesteloven kræver blandt andet et minimumsmål for boksstørrelse og loftshøjde i hestestalden, at alle heste har fri bevægelighed, forbedret ventilation og belysning samt krav om foldadgang. 

Alle danske hestestalde skal inden 2020 overholde den nye hestelov. Det kan resultere i en nybygning eller ombygning. Men hvor skal man starte? Det kan virke uoverskueligt at sætte sig ind i alle de nye regler og finde ud af, om ens stald og ridehal imødekommer de nye krav. Det kræver ekspertise og den rette samarbejdspartner med de rette kompetencer og viden til at hjælpe med at skabe et overblik. Det kan derfor være en god idé at indgå i en tidlig dialog med en ekspert på området.

Ny hestestald – Er gode råd nu dyre?

Den nye hestelov bliver indfaset løbende med sidste deadline i 2020. Dansk Halbyggeri A/S har det fulde overblik over alle de nye regler og tidspunkter for overgangsordningerne for de forskellige bestemmelser i hesteloven.

Er du i tvivl om, hvorvidt din hestestald lever op til de nye forhold i den nye hestelov, eller har du brug for en plan for, hvordan du kan overholde reglerne, kan du kontakte Dansk Halbyggeri A/S. Dansk Halbyggeri A/S bygger ridehaller og hestestalde efter de nye standarder. Med en hesteekspert i spidsen ved vi, hvad der skal til for leve op til hestelovens krav, hvad end du skal renovere eller bygge ny hestestald. Vi tilbyder en gennemtænkt, kosteffektiv løsning, der overholder alle de nye love og regler, og som opfylder dine ønsker og hestenes behov.

Du træffer vores specialist i hestestalde Malene Black Larsen på tlf. 21335037. Vi hjælper dig med at finde den bedst mulige løsning, der sparer dig for unødige omkostninger ved byggeriet, og som sikrer et rationelt og effektivt hestehold på lang sigt.

Kontakt Dansk Halbyggeri's hesteekspert Malene Black Larsen på telefon

87 54 15 00 og læs mere om den nye hestelov her.

/Dansk Halbyggeri A/S

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen