Nu kan du få fingrene i en PL hest på Ridehesten.com

23-05-2022 21:06

Christine Krogh Frausing
Skribent

For under et år siden blev de paralympiske lege afholdt i Tokyo, hvor danskerne gjorde enormt god figur. Nu kan du få fingrene i en PL-hest!

Copyright Ridehesten.com
Caroline Cecilie Nielsen og Davidoff. Foto: Ridehsten.com/KRistine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Da der sidste år blev afviklet PL i Tokyo, gjorde danskerne imponerende god figur. Tobias Jørgensen kom hjem med to guldmedaljer, og derudover blev det til flotte øvrige placeringer blandt de danske para-ryttere. Nu kan du få fingrene i en PL-hest. 

Davidoff 188 e. Diomedes var sidste år med i Tokyo, hvor det lykkes ham og hans rytter, Caroline Cecilie Nielsen at ride en individuel 7. plads i hus. Deres  flotte tur i den individelle konkurrence resulterede i 71,847%, og Stinna Tange, der var kommentator fremhævede blandt andet den gode trav, og de pæne overgange. 

Hans nuværende rytter er gravid, og det er netop af denne årsag, at han nu skal ud og berige en ny rytter med fantastiske oplevelser. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Da Cecilie Caroline Nielsen havde redet hendes første ridt i Tokyo kommenterede Stinna Tange følgende:

– Det var et rigtig fint program. Det er en dejlig hest, og jeg synes faktisk det var lidt fedtet med den bedømmelse, fortalte Stinna efter ridtet. 

Cecilie lider af Cerebral Parese, hvilket betyder, at hun har begrænset kontrol over sin venstre side af kroppen. Caroline har tidligere vundet en bronzemedalje i PL, det gjorde hun tilbage i 2008. Siden er det blevet til flere medaljer ved EM og VM, og så har hun vundet i alt 11 dansk mesterskaber.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen