NM: Sølv til springrytterne

28-06-2013 14:41

Signe Wiese

Den danske medaljehøsten fortsætter ved NM på Flyinge - det danske springlandshold for kat. I-ponyer har netop vundet sølv

Copyright Ridehesten.com
Det danske hold (en rytter mangler) sammen med landstræner Lars Terkildsen ved præmieoverrækkelsen.

Efter en tæt kamp med de svenske værter sikrede det danske springlandshold for kat. I-ponyer her til eftermiddag sølv i holdkonkurrencen ved de nordiske mesterskaber på Flyinge.

Landsholdet består af fire piger, nemlig Cecilie Topp med Feivel in the Sky, Helena Skare Viller med Shamrock Bay, Kira Krogsgaard med Adamstown Belle og Benedikte Rie Truelsen med Strattonstown Nearly Gone. 

Mesterskabet blev afgjort over to runder på en 125-cm bane, og efter første runde lå de danske ryttere i front med sammenlagt 8 fejl. Norge var nr. 2 med 10 fejl, og Sverige og Finland delte 3. pladsen med hver 12 fejl. 

Cecilie Topp og Feivel In The Sky var første danske ekvipage på banen i 2. runde, og de red en flot 0-runde ligesom i dagens første runde. Næste danske ekvipage var Helena Skare Viller og Shamrock Bay og de måtte indkassere 14 fejl. Kira Krogsgaard fik 13 fejl på kontoen og sidste danske rytter - Benedikte Rie Truelsen - red fejlfrit på Strattonstown Nearly Gone.

Dermed sluttede Danmark med sammenlagt 21 fejl, og måtte desværre se Sverige snige sig ind på 1. pladsen med 20 fejl. Der var bronze til Norge med 26 fejl.

Se resultatet HER

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner