NM: Sølv til juniordressurholdet

28-06-2013 20:26

Signe Wiese

Det blev juniordressurrytterne, der afsluttede dagens danske medaljehøst ved de nordiske mesterskaber på Flyinge, da de her til aften sikrede sig sølvmedaljen i holdkonkurrencen

Copyright Ridehesten.com
Caroline B. Schmidt og Donna Charian - her under DM i Ringsted - var bedste ekvipage på det danske hold i dag.

De danske dressurjuniorryttere sluttede en flot danske dag på Flyinge, da de sikrede sig en sølvmedalje i holdkonkurrencen - kun slået af de fire norske piger.

Det danske juniordressurhold udgøres af Marie Skov Olesen og Brizard e. Blue Hors Romanov, Kristine Koch Bejtrup og Cavaler e. Blue Hors Cavan, Sille Engermann og Fernet e. Fürst Heinrich og sidst, men ikke mindst, Caroline B. Smidt og Donna Charian e. Blue Hors Don Schufro. Efter første runde lå det danske hold som nr. 2, nordmændene førte, og svenskerne var nr. 3. I dag red rytterne så den 2. og afgørende runde i holdmesterskabet, og Marie Skov Christensen red på banen som første danske rytter. Hun leverede et solid præstation som blev vurderet til 67,184%. Næste danske ekvipage var Kristine Koch Bejtrup/Cavaler, og de lagde sig lige foran Marie og Brizard med et ridt til 67,737%. Sille Engermann og Fernet opnåede 70,816%, og Caroline B. Smidt og Donna Charian stod for dagens bedste danske resultat med et ridt, der blev bedømt til 71,184%.

Sammenlagt fik danskerne 419,223 procentpoint, og det rakte ikke til at gå forbi nordmændende, men det var nok til at sikre en dansk sølvmedalje. Norge sejrede med 433,919 procentpoint, mens svenskerne fik bronze med 409,711 procentpoint.

Med juniorrytternes holdmedalje er det blevet til ikke mindre end 6 danske holdmedaljer i dag på Flyinge - heraf tre af guld, to af sølv og en af bronze.

Se resultatet HER

NM 2013, Flyinge

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing