Nicolas Pedersen 2x i top-3

20-11-2023 06:41

Trine Askjær-Jørgensen

Ved det internationale springstævne i Lier, Belgien, er Nicolas Pedersen i weekenden blevet placeret med to Tailormade-heste. Én i en 7- og 8-års klasse og en anden i Grand Prix

Copyright Ridehesten.com
Nicolas Pedersen og Tailormade Chacco Coro: Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Nicolas Pedersen har givet den gas ved det internationale springstævne i belgiske Lier, hvor det lørdag blev til en placering i den 135-140 cm høje unghesteklasse for 7- og 8-års heste.

Det var netop i sadlen på den 7-årige hoppe Tailormade London Blue e. London/ Chacco-Blue (opdr. Tailormade Horses ApS), at Nicolas lørdag red sig til en flot tredjeplads i den store klasse bestående af i alt 75 ekvipager. Første runde red parret fejlfrit i tiden 51,77 sek., mens de tog anden runde fejlfrit i tiden 31,45 sek., og det var altså nok til en top-3 placering.

Klassens resultat.

Nicolas var ikke færdig med at tage præmier ved stævnet, for søndag rundede han weekenden af med endnu en tredjeplads, denne gang i den 145 cm høje 2-stjernede Grand Prix og i sadlen på Tailormade Chacco Coro e. Diablo Blanco/ Corofino 2 (opdr. Gestüt Lewitz), med hvem han red første runde fejlfrit i tiden 79,55 sek. og anden runde fejlfrit i tiden 46,66 sek.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Klassens resultat.

Stævnets start- og resultatlister.

Opslag på Nicolas' Instagram-profil:

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen