Nanna Merrald rider finale i nat

07-04-2023 11:37

Annika Knudsen Lorentsen

Nanna Skodborg Merrald rider på banen som allersidste rytter i årets World Cup kür, som afgør årets World Cup-finale i dressur i Omaha

Copyright Ridehesten.com
Nanna Skodborg Merrald i Omaha. Foto: FEI
Nyheden fortsætter efter annoncen

Hvis man gerne vil se den afgørende World Cup kür, som er afgørelsen af årets World Cup-finale i Omaha, så skal man indstille sig på at være vågen den kommende nat. 

Konkurrencen starter kl. 18.15 lokal tid, men med 7 timers forskel til den centraleuropæiske tid, betyder det, at klassen starter kl. 1.15 dansk tid. Der er 14 ekvipager på startlisten, og danske Nanna Skodborg Merrald rider på banen som allersidste rytter i sadlen på Blue Hors Zepter e. Blue Hors Zack/ Wolkentanz II. 

– Jeg er meget glad for podiepladsen med Zepter. Jeg havde en rigtig god test, dog med nogle dyre fejl, men også mange gode ting. Scoren kunne have været endnu højere, men jeg er meget glad og han gjorde et rigtig godt job. Arenaen er fantastisk og her er en rigtig god atmosfære, så jeg ser frem til at konkurrere igen. Jeg ser meget frem til at vise min kür, fortæller Nanna. 

Nanna har startnummer 14,  og det betyder, at Nanna har starttid kl. 20.39 lokal tid, hvilket svarer til kl. 3.39 dansk tid natten til lørdag.

Nyheden fortsætter efter annoncen

De to tyske ryttere, der red sig ind på første- og andenpladsen foran Nanna i Grand Prix-klassen den anden dag, rider på banen som startnummer 11 og 12. Først er det Isabell Werth med DSP Quantaz e. Quaterback/ Hohenstein, og herefter følger den anden dags vinder Jessica von Bredow-Werndl med TSF Dalera BB e. Easy Game/ Handryk. 

På startlisten er blandt andet også Dansk Varmblodshesten Tørveslettens Titanium RS2 e. Totilas/ Stedinger, som har startnummer 10 med sin hollandske rytter Marieke van der Putten

Se startlisten.

Læs om Grand Prix-klassen, hvor Nanna blev nr. 3 her.

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing