Nanna gjorde rent bord ved CHIO Aachen

29-06-2013 17:07

CHIO Aachen | Nanna Skodborg Merrald gjorde det igen! Hun leverede et nærmest fejlfrit kürridt med store højdepunkter, og det var der ingen, der kunne gøre hende efter i U25 Grand Prix klassen ved CHIO Aachen

Millibar blev lidt ophedet på opvarmningsbanen, umiddelbart før Nanna skulle ride på banen. Det satte lige lidt ekstra nerver på - i hvert fald i den danske lejr, for Nanna synes selv at være gjort af et helt særligt stof. Hun holdt overblikket og holdt sammen på Millibar e. Milan / Liberty Dane (opdr. Fritz Jensen), der var godt tændt.

Hendes kürprogram starter med en dobbelt galoppirouette, og her var Nanna en lille smule bekymret for, om Millibar skulle blive for anspændt, men han blev hos hende og ydede sit bedste hele turen rundt. Til tonerne af Emmelie de Forests "Teardrops" lukkede Nanna helt op for Millibars overskud på den sidste midterlinje, og  her istemte publikum med en taktfast klapsalve.

- Det var sjovt!, fortalte Nanna bagefter om sin afsluttende trav op ad midterlinjen. 

Dommerne belønnede Nannas ridt med 78,475%, og det var der ingen, der kunne hamle op med. Heller ikke den talentfulde amerikaner Caroline Roffman, der indkasserede 76,275% med hesten Sagacious HF e. Welt Hit II / Cocktail. Tredjepladsen gik til hollandske Diederik van Silfhout og Arlando e. Paddox / Mytens xx med 73,950%.

- Der er virkelig høj kvalitet blandt U25-rytterne hernede, udtalte den internationale dommer Leif Törnblad, der dømte gårsdagens indledende klasse og interesseret fulgte kürfinalen i eftermiddag.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen