Min hest skubber - Hvad gør jeg?

11-04-2020 18:00

Marie Helene Rigård Rohleder

Kan din hest finde på at skubbe til dig eller gå ind i dig på staldgangen? 
Adfærdstræner Camilla Stormont hjælper dig her med at komme problemet til livs gennem træning og selvindsigt i videoen her

Copyright Ridehesten.com
Camilla Stormont og hendes pony Malthe. Foto: Ridehesten.com/Marie Rohleder
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Hvis du oplever, at din hest begynder at skubbe til dig, når eksempelvis står og strigler, så er det værste, du kan gøre at skubbe igen, fortæller Camilla Stormont

Camilla har speciale i at træne heste med adfærdsproblemer. De sidste seks år har hun haft sin egen træningsstald, hvor hun arbejder fuldtid med at træne alle slags heste med alle slags problemer. Hun arbejder eksempelvis med heste med stejleadfærd, heste som løber løbsk med rytter, bukker under ridningen eller ikke vil gå i traileren. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Løsningen, hvis din hest skubber, er at få lært hesten et nyt signal, som betyder "stop - ikke tættere på". Det kan eksempelvis være et visuelt signal - Se videoen her hvor Camilla forklarer, hvordan hun træner hesten til ikke at skubbe til sit menneske. 

Se videoen direkte på Ridehestens YouTube-kanal her. 

Camilla Stormont var en af de dygtige foredragsholder, som Ridehesten havde inviteret til Dansk Varmblods Hingstekåring i starten af marts.
Se flere videoer med Ridehestens foredragsholdere fra hingstekåring i Hering og udvid din horisont på Ridehestens YouTube-kanal her. 

Copyright Ridehesten.com
Camilla Stormont til foredrag til hingstekåring. Foto: Ridehesten.com/ Ida Dalgaard
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen