Mesterskabsweekend i Ringsted

06-08-2018 09:26

Fra fredag slår Ringsted Sportsrideklub dørene op til DRF-mesterskaberne i dressur for juniorer og ungryttere

Copyright Ridehesten.com
Sidste års bronzevinder for juniorer, Karoline Rohmann er i år til start som ungrytter

Ringsted Sports Rideklub slår endnu engang dørene op til dressurstævne.

Denne gang er det klubbens årlige Landsstævne hvor bl.a. DRF Mesterskabsvinderne for henholdsvis Juniorer & Youngriders skal findes. Også det som i daglig tale indenfor den gængse hesteverden kaldes for Danmarks Mesterskaber i Dressur.

I skrivende stund hvor sidste anmeldelsesfrist er udløbet kan det røbes, at der er tilmeldt 43 Juniorer ( op til 18 år), og 21 Youngriders (op til 21 år). Der er dog mulighed for at efteranmelde, såfremt rytterne ikke har nået at melde til, eller at de når at kvalificere sig ved et stævne i den kommende weekend.

AGRIA DRF Mesterskaberne forløber således at samtlige anmeldte ryttere fra hver kategori rider indledende klasse fredag,  - her må rytterne starte 2 heste. Lørdag rides mellemrunden, og her er det de 24 bedst placerede ekvipager fra hver kategori som er startberettiget. Herfra selekteres yderligere, og det er da de 15 bedst placerede ekvipager fra hver kategori som går videre til finalen. I finalen må rytterne kun starte en hest hver, og der suppleres derfor op såfremt en rytter er nået til finalen med 2 heste.

Finalen rides i henholdsvis Junior Kür 2009 og Kür ungrytter 2009. Årets AGRIA DRF MESTER (Danmarksmester) er den rytter i hver kategori som har opnået bedste resultat samtlige 3 dage. De ekvipager som ikke rider sig til en finale plads har mulighed for at ride trøstfinale.

Samtlige AGRIA DRF Mesterskabs klasser vil blive afviklet på klubbens nyeste dressur bane, Ridebane.Dk Arena.
Udover AGRIA DRF MESTERSKABER vil der blive afviklet landsstævne klasser fra MA1 til og med Grand Prix Special. Der vil fredag og lørdag også blive afviklet klasser fra LA1 til og med MB1 på distriktsstævne niveau.

Stævnet starter fredag morgen kl. 08.25 og slutter søndag aften ca. 18.00 og ALLE er hjerteligt velkommen til, at komme og overvære fin dressur udført af Danmarks dygtigste ekvipager, og der er naturligvis fri entre.  Der er mulighed for at købe mad og drikke på stævnepladsen. Hunde er mere end velkomne, det er dog ikke muligt at medtage dem indenfor i klubbens cafeteria, ligesom det heller ikke er muligt at indtage medbragt mad og drikke.

Der vil på stævnepladsen være særskilt rygeområde. Rygning andre steder er IKKE tilladt, hvilket vi venligst beder all om at respektere.
Der vil på stævnepladsen være stande med rideudstyr.

Stævnet afvikles af Ringsted Sports Rideklub på Team Cabe´s arealer som er beliggende på Ejlstrupvej 121 – 4100 Ringsted.


/Pressemeddelelse

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen