Medlemsmøde i Region 2

17-10-2014 10:02

Sæt kryds i kalenderen, til årets medlemsmøde, som afholdes d. 22. oktober kl. 19, i Herlufmaglehallen

Copyright Ridehesten.com
Modelfoto.

I år er man så heldige, at man kan byde velkommen til både Jan Pedersen, formand for Dansk Varmblod og dyrlæge Nicolai Jarløv, som vil holde nogle spændende foredrag i forbindelse med medlemsmødet.

Til medlemsmødet har du muligheden for at komme med forslag til Regionen, hvis du for eksempel har en rigtig god idé til et kursus, du kunne tænke dig, at man afholder i fremtiden.

Jan Pedersen, som igennem mange år har været formand for Dansk Varmblod, vil komme og fortælle om, hvad der rør sig inden for hesteavlen i Europa. Jan Pedersen har i mere end 10 år også været formand for WBFSH, så han har et stort kendskab til verdensavlen.

Nicolai Jarløv som er dyrlæge og medejer af Hørsholm Hestepraksis kommer også denne aften og giver et spændende foredrag om kissing spines. Nicolai har en stor viden på området, og han vil fortælle os om den nyeste forskning inden for dette område. Som en af de få tilbyder Hørsholm Hestepraksis operation af kissing spine, hvor man går ind og fjerner noget af de torntappe, som rører hinanden og derfor generer hesten. Men dette og meget mere vil Nicolai fortælle meget mere om.

Der vil være mulighed for at købe kage og drikkevarer.

Kilde: Region 2

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner