Martin Neergaard har overtaget tøjlerne på First Choice

21-02-2022 18:05

Annika Knudsen Lorentsen

Som et led i samarbejdet mellem Martin Neergaard og Lykkegaard ApS ved Jesper og Rikke Haastrup Kristensen, har Martin overtaget tøjlerne på den velspringende Dansk Varmblods-hingst First Choice HT, og sammen har de allerede redet 150 cm ved Sunshine Tour i Spanien

Copyright Ridehesten.com
Rikke Haastrup med First Choice HT ved UVM. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 11-årige hingst First Choice HT e. Favorit Ask/ Contendor I (opdr. H.C. Toft) har de seneste år gået flere høje klasser med Rikke Haastrup i sadlen. 

Sammen har de blandt andet deltaget i EEF Series Nations Cup-finalen 2021, Sires of the World på Zangersheide, UVM og flere internationale Grand Prix-klasser. Et samarbejde mellem Martin Dinesen Neergaard og Lykkegaard ApS ved Rikke og Jesper Haastrup Kristensen betyder nu, at Marin har kunne sætte sig i sadlen på den velspringende hingst. 

Copyright Ridehesten.com
Det er ikke første gang, at Martin og Lykkegaard samarbejder. Her ses Martin i sadlen på Swedish Dynamite. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Sammen red de i sidste uge ved Sunshine Tour i Spanien, og på trods af et kortvarigt samarbejde red de 150 cm Grand Prix-klassen i går, hvor de endte lige udenfor placering med blot et let nedslag. 

– Jeg er meget taknemmelig og glad for, at Lykkegaard lader mig ride sådan en god hest, fortæller Martin i et opslag på sin Facebook-profil, hvor han også deler en video af parrets ridt i 150 cm-klassen. Se videoen her.

First Choice HT er kåret i Dansk Varmblod, hvor han i 2015 opnåede sin færdigkåring. Her fik kan tildelt opdrættermedalje i sølv, og blev belønnet med 9 i helhed. Hingsten startede sin uddannelse under Jesper Meyenburg, men det er Rikke Haastrup der har stået for uddannelsen af ham til topniveau.

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing