Maria Hjort topper eliteranglisten

22-05-2019 09:29

Annika Knudsen Lorentsen

Dansk Ride Forbund har lavet en eliterangliste for danske ryttere og i perioden 1. januar til 1. maj er det Maria Hjort Frederiksen og Dublé der har indsamlet flest point

Copyright Ridehesten.com
Maria Hjort Frederiksen på Dublé.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Maria Hjort Frederiksen og den 11-årige hoppe Dublé e. Diamant De Semilly/ Equest Carnute ligger i spidsen af ranglisten med 1220 point. På andenpladsen er det Emil Hallundbæk og den 12-årige vallak Chalisco e. Chacco-Blue/ Quidam De Revel, som har 1180 point.

Tredjepladsen er Søren Nørgaard Pedersen på Tailormade Sandro S Bella e. Sandro Boy/ Chacco-Blue med 930 point. På fjerdepladsen er det Tina Lund og Freestyle 39 e. Flashlight 16/ Constant med 855 point, mens femtepladsen er Konstantin Deeken Künnemann på AK's Crowney e. Cartani/ San Patrignano Cassini med 850 point.

Regler for eliteranglisten

Eliteranglisten er oprettet for at honorere de danske ekvipager, der konkurrerer på højeste niveau i springning. Ranglisten fungere på samme måde som Longines World Ranking gør, men DRF's liste er kun for danske ryttere.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Ranglisten er opbygget på samme måde som de øvrige ranglister i Dansk Ride Forbund, men det er kun resultater opnået i sværhedsgrad 5 og 6, der tæller med. Altså resultater opnået i S1* 145 cm-klasser eller højere. 

Ranglisten opdateres en gang om månede og indeholder danske ekvipager på danskregistrerede heste. 

Se hele ranglisten her.

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner