Lotte og F.A. Hallow er blandt favoritterne

04-03-2016 07:33

Berider Lotte Straarup kommer i år til Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning og skal ride Unghestechampionat med den 5-årige hoppe F.A. Hallow 

Copyright Ridehesten.com

I dette års Unghestechampionat er berider Lotte Straarup kvalificeret til Unghestechampionatet med hoppen F.A. Hallow e. Tailormade Temptation/Solos Landtinus (opdr. Frank Evald og Anja L. Eskesen). Ekvipagen scorede 900 point ved egnethedstesten og er derfor lige nu i top 3 over de 5-års heste, der klarede egnethedstesten bedst. Når ekvipagerne kommer til Herning nulstilles deres point, så intet er sikkert endnu.

Lotte Straarup har dog høje forventninger til den unge hoppe: - Jeg glæder mig meget til at komme til Herning. Hallow har udviklet sig rigtig fint hen over vinteren, og har været ude at starte et par "øve"-klasser, hvor hun har gjort det super godt. Så jeg håber, at vi kan vise de samme takter i Herning, men det kan være svært i de store omgivelser. Hallow er en vågen og sensibel hest, så udfordringen bliver at holde ro på hende, så hun kan få vist sit store potentiale.

Lotte Straarup og F.A. Hallow skal sammen med de andre ekvipager i Unghestechampionatet ride første gang under egen rytter torsdag formiddag. Når dressurhestene skal vurderes under fremmedrytter lørdag, bliver det i de helt nye rammer i Boxen – hvilket bliver en stor oplevelse for heste og publikum. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner