Dujardin og Bak tester unghestene

29-01-2016 09:19

Sidste år var det en meget stor succes ved Herning Horse Show at de to meget anerkendte ryttere, nemlig den engelske dressurrytter Charlotte Dujardin samt den danske springrytter Lars Bak Andersen, var testryttere i unghestechampionatet. I år gør de det igen 

Copyright Ridehesten.com
Charlotte Dujardin som testrytter sidste år ved Herning Horse Show

For de danske dressurheste der i år skal gennem fremmedryttertesten ved Dansk Vamrblods Hingstekåring bliver det med intet mindre end en verdesstjerne i sadlen. Engelske Charlotte Dujardin, der bl.a. ligger nummer 1. på FEIs verdensrangliste over dressurekvipager samt vinder af OL guld for individuelle og hold, indtager endnu engang sadlen på de unge heste ved Herning Horse Show. Derfor er der god grund til at deltage ved fremmedryttertesten, da man uden tvivl vil kunne opsamle nogle virkelig nyttige tips fra Dujardin undervejs.

Første del af unghestechampionatet for dressurhestene med testrytter er lørdag den 19. marts kl. 12.00 og anden del afholdes søndag den 20. marts kl. 8.00.

For tredje år i træk bliver det den danske springrytter Lars Bak Andersen, der får æren af at sætte sig i sadlen på de mange unge heste som testrytter i springning. Lars Bak Andersen er endnu engang blevet valgt som testrytter, da han har en helt særlig evne og fornemmelse for at få de unge heste til at præstere deres optimale, således at de kan vurderes ud fra deres reelle potentiale. Dette vil også være ganske lærerigt at deltage i som publikum, da man igen har mulighed for at opsnappe op til flere nyttige fifs undervejs. 

Første del af unghestechampionatet for springhestene med testrytter er fredag den 18. marts kl. 16.30 og anden del afholdes lørdag den 19. marts kl. 8.00.

Se hele programmet for Herning Horse Show lige her.

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen