Lørdagens resultater fra Vejle

18-11-2012 13:58

Signe Wiese

Også lørdag var der travlhed hos Vejle Rideklub, hvor der i denne weekend afholdes landsstævne i dressur for ponyrytterne
Copyright Ridehesten.com
Sandra Gottlieb Lyngø og Højvangs Bondeo - her fra landsstævne i Kolding tidligere på året - blev lørdagens første vinder i Vejle.

Lørdag startede konkurrencerne kl. 8.00 og dagens første klasse var PRT for kat. II ponyerne, hvor vinderen blev Sandra Gottlieb Lyngø og Højvangs Bondeo der red til 70,00%. Som nummer 2 var det Anne-Mette Lyager og Don Chocolo med 68,803% efterfulgt af Signe Strand og Korreborg’s Chablis med 66,667% på tredjepladsen. I kat. I ponyernes PRT var det Alexandra Sørensen og Holsteins Wellness der tog sejren, mens Maria Fauerholm Christensen satte sig på både anden og tredjepladsen med ponyerne Aphrodite (70,171%) og Vegelin’s Goya (70,085%). Dagens sidste klasse var LA6 for kat. I + II ponyer. Her blev det Pernille Juhl og Nyskovens Emil-Eclipse der med 67,763% vandt klassen. Placeret som nummer to var det Josefine Hoffmann og Strandagers Bandit med 67,500% og placeret som nummer tre var det Sofie Reenberg Holck Mortensen og Quoster De L’Aube med 66,974%. Også i dag søndag, rides der fra tidlig morgen til sen aften i Vejle - opdatering følger mandag. Se start- og resultatlister via link til højre.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen