Laursen igen i top på Stutteri Ask

31-07-2022 06:26

Annika Knudsen Lorentsen

Ved landsstævnet på Stutteri Ask sikrede Mikkel Laursen sig i går sin anden S-sejr ud af to mulige, da han som eneste rytter red fejlfrit i hovedrunde og omspringning 

Copyright Ridehesten.com
Mikkel Laursen med Come Undone One. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det blev samme top-2 i gårsdagens S-klasse, som i fredagens, lige med den undtagelse, at vinderen, Mikkel Laursen, red sin anden hest Come Undone One e. Chacco-Blue/ Cento, hvor han i fredags tog sejren med Gin e. Grey Top. 

Mikkel var en ud af to ryttere der red fejlfrit i hovedrunden, og dermed skulle han ride efter sejren i omspringningen, hvor endnu et fejlfrit ridt sikrede ham sejren. 

Andenpladsen gik til Frederikke Svendgaard med Bøgegårdens Cristiano e. E Bøgegårdens Dicapo/ Bøgegårdens Apollo (opdr. Stina og Jørgen Schmidt). Frederikke red ligeledes en flot fejlfri hovedrunde, men i omspringningen betød et nedslag, at hun endte med andenplads. Hendes tid var ellers en smule hurtigere end vindertiden. Se video af Frederikkes hovedrunde i videoen nedenfor.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Tredjepladsen blev Konstantin Deeken Kürnnemann med Landlyst Contra e. E Bøgegårdens Dicapo/ Coronado (opdr. Karina Pinds), som red et flot runde i hovedrunden med et enkelt nedslag. 

I dag er sidste dag ved landsstævnet på Stutteri Ask, og her er blandt andet en kvalifikation i Walber Cup på programmet. 

Startlister og resultater fra stævnet. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen