Fuldt hus hos Riders Cup

07-09-2022 18:26

Annika Knudsen Lorentsen

Fra i morgen afholder Riders Cup landsstævne. Her er der meldt mange ryttere til et stævne, der byder på mange forskellige klasser. Stævnet er støttet af mange gode sponsorer, som har gjort det muligt at afholde et ekstra godt stævne

Copyright Ridehesten.com
Oversigtsbillede fra Riders Cup. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Med næb og klør har Jimmy Rexen, Dorthe Ketterle og familien Mårlev kæmpet for at samle sponsorer, der har medvirket til, at denne uge byder på et brag af et ridestævne hos Riders Cup i Herlufmagle på Sjælland. 

Det har givet pote og rytterne kan godt glæde sig. Der er fuldt hus allerede i morgen, hvor mange ryttere tager turen til Riders Cup for at ride årets sidste championatskvalifikation i Pavo og Dansk Ride Forbunds championater for unge springheste. Det er her sidste chance er for at kvalificere sig til championatsfinalen som afholdes hos Blue Hors i uge 41. 

Resten af ugen byder på en lang række landsstævneklasser, finalen i Agria DRF Mesterskabet for hold i springning og så holdes der Six Bar fredag aften. 

Copyright Ridehesten.com
Alexander Godsk med Happy Thoughts. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Der er virkelig sket meget, og i samarbejde med Glen fra Riders Cup har vi gjort rigtig meget for at stable et godt stævne på benene. Vi har fået et helt nyt sæt af spring til banen, som er sponsoreret af de lokale, så det bliver en helt ny bane, som møder rytterne fra i morgen, fortæller Dorthe Ketterle

Stævnet slutter søndag med Agria DRF Mesterskabet for klubhold i springning, og her er der syv hold til start, som vil deltage i medaljekampen i årets mesterskab. Ridehesten vil være til stede søndag for at dække mesterskabet, som afslutter fire dages stævne på Riders Cup.

Se tidsplan og klasseoversigt for stævnet.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner