Laudrup-Dufour: Vi er mega stolte og glade

11-04-2022 21:17

Trine Askjær-Jørgensen

Det er ikke ofte, at top-ryttere indenfor to ridesportsdiscipliner kan ride ved præcist det samme stævne, men den fornøjelse havde henholdsvis dressur- og springrytterne Cathrine og Rasmine Laudrup-Dufour i den forgangne weekend  i Leipzig, Tyskland, og det var en stor succes for dem begge

Copyright Ridehesten.com
Rasmine & Cathrine Laudrup-Dufour. Foto: Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Cathrine og Rasmine Laudrup-Dufour har på trods af, at de dyrker to vidt forskellige discipliner indenfor ridesporten, haft fornøjelsen af at være afsted til det samme store stævne i den forgangne weekend, nemlig i Leipzig, Tyskland, hvor FEI World Cup-finalerne 2022 blev afholdt. Det var en stor succes for rytterne, som udtalte følgende til Ridehesten i dag:

– Vi er mega stolte og glade ovenpå en fantastisk weekend. Det har været rigtig fedt at være afsted sammen, og hvor vi begge har kunnet konkurrere.

Allerede på førstedagen lagde Rasmine hårdt fra land i springkonkurrencerne, idet hun med den 9-årige, grå Hannoveraner-vallak Granato e. Grey Top/ Ritual vandt den såkaldte "Medium Tour"-amatørklasse, som gik i 125 cm.

Samme aften red Cathrine som bekendt en fænomenal kort Grand Prix-dressur på Vamos Amigos e. Vitalis/ Blue Hors Hotline til 80,019%, som gjorde, at de to indtog andenpladsen imellem nogle af verdens mest vindende ryttere, tyske Jessica von Bredow-Werndl og Isabell Werth.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Lørdag gav Rasmine og Granato den igen gas i "Medium Tour", hvor de red sig til en fjerdeplads, mens Cathrine lørdag aften gentog den store succes fra om torsdagen, og igen red sig ind mellem de to dygtige, tyske ryttere, med en Grand Prix kür til hele 86,164%.

Inden turen gik hjemad søndag, tog Rasmine og Granato endnu en sejr i CSI-amatør "Medium Tour"-finalen. 

– Hestene har fungeret fantastisk, og selvom det er to tændte herrer, vi har haft med, så har de begge leveret vildt flotte resultater. Det er så skønt, når vi synes, vi arbejder megahårdt til hverdag også at kunne høste frugterne til stævnerne. Vi er meget taknemmelige for vores fantastiske team både på showground (groom Rikke og trænere Nathalie og Kyra) og selvfølgelig familien Pidgley. Og også vores skønne team herhjemme som sørger for, at vi kan koncentrere os 100%. Vores hjemme team betyder alt for os, og vi skylder dem et kæmpe tak, lyder det fra Cathrine og Rasmine Laudrup-Dufour efter en meget succesfuld weekend.

Stævnets start- og resultatlister.

Copyright Ridehesten.com
De to ryttere nyder at dele livet og hverdagen med heste og ridesport. Foto: Ridehesten.com
Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen