Lars’ store succes

16-02-2015 08:02

Der er ingen tvivl om, at danske Lars Petersen i øjeblikket rider sig fra sejr til sejr på DV-hoppen Mariett, og efter tre ud af syv afdelinger af Global Dressage Festival har ekvipagen indtjent flere præmiepenge end i hele sæson 2014

Copyright Ridehesten.com
Lars Petersen - her ved DM 2014.

Det er amerikanske Dressage-News.com, der skriver om den danske dressurrytters store succes ved sæsonens Global Dressage Festival i Wellington, Florida.

Efter tredje afdeling ud af i alt syv og Lars og Marietts e. Come Back II/Sidney (opdr. Gunnar Mousten) sejr i CDI5* Grand Prix Kür, bragte ”Lars Petersen of Denmark” sin samlede præmiesum op på $52.760, hvilket er mere, end han indtjente i præmiepenge under hele Global Dressage Festival 2014, hvor han ellers var den bedst indtjenende rytter med en samlet præmiesum på $47.920.

Også andenpladsen på listen og bedst indtjenende ryttere ved Global Dressage Festival er dansk. Herfinder man nemlig Mikala M. Gundersen, som har stor succes på DV-hoppen My Lady e. Michellino/Ritterstern (opdr. Yvonne Lindholm), med $29.740 – også efter sæsonen i 2014 endte de på en andenplads efter Lars Petersen.

Listen over indtjent præmiesum ved Global Dressage Festival er ikke en officiel liste, men er lavet af Cunningham & Cunningham Livestock.

Kilde: Dressage-News.com

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen