Lars P til Blue Hors

01-11-2014 10:38

Britt Carlsen

Som man kan læse i det nye nummer af magasinet Ridehesten, så har Blue Hors og Lars Petersen indgået en samarbejdsaftale om træning af stedets ryttere

Copyright Ridehesten.com

- Jeg har altid fulgt Blue Hors tæt, siden jeg rejste fra stedet efter WEG i 2002, for at tage til USA, fortæller Lars Petersen ved Global Dressage Forum i det nummer af magasinet Ridehesten, som netop er på gaden nu. Han har opbygget en blomstrende virksomhed i Wellington sammen med sin hustru Melissa, hvor han træner ryttere og heste på et smukt ridecenter.

Efter Lars i sin tid rejste fra Blue Hors mistede han lidt kontakten til stedet, men aldrig interessen for, hvordan tingene udviklede sig i Randbøl. Da han og Esben Møller genoptog deres samarbejde for få år siden, har Lars med jævne mellemrum trænet rytterne på stedet, Det er det samarbejde, som nu er blevet mere formaliseret. 

Det er planen at Lars skal komme til Blue Hors 10 gange om året for at træne rytterne der over nogle dage. Et samarbejde som både Lars og Esben Møller ser frem til. Som man også kan læse i Ridehestens novembernummer, så er der sket en del rytterrokader og det betyder for Blue Hors, at man har sagt farvel til Maria Anita Andersen og Maik Kohlschmidt og budt Daniel Bachmann Andersen velkommen.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald