Landsstævnet i Fredericia var en succes

01-11-2020 14:11

Annika Knudsen Lorentsen

I denne weekend har Fredericia Sportsrideklub afholdt landsstævne i springning for pony-, children- og juniorryttere, og arrangørerne fortæller, at det er gået rigtig godt

Copyright Ridehesten.com
Cecilie Busch med Si Jolly IFS. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Arrangørerne rundt i landet knokler på for fortsat at kunne afholde gode ridestævner på trods af de skærpede corona-restriktioner, og det er til glæde for landets ryttere og heste, som fortsat kan dyrke den sport vi alle holder af. 

I weekenden har Fredericia Sportsrideklub været værter for landsstævne for pony-, children- og juniorryttere, og det har været en stor succes. 

– Det er gået rigtig godt. Stemningen har været god og alle har været virkelig gode til at overholde reglerne med mundbind, afstand, afspritning og med at sidde ned så snart man ikke var på hesten eller i gang med at flytte rundt på springene på banen, fortæller Winni Lauridsen, som altid er med til at arrangerer stævner i Fredericia. 

Copyright Ridehesten.com
Karoline Sloth Kjær har haft en succesfuld weekend i Fredericia. Her ses hun med Bjerregårds Qlimax ved Baltic Cup hos Riders Cup tidligere på året. Foto: Ridehesten.com/Hannah Duelund Liltoft
Nyheden fortsætter efter annoncen

Flot ridning weekenden igennem
De unge ryttere har ikke kun været gode til at overholde de mange corona-restriktioner, de har nemlig også leveret flot ridning weekenden igennem. I går blev stævnets højeste klasser afviklet, nemlig S* for pony. 

Her var det Karoline Sloth Kjær med Bjerregårds Qlimax e. Heidewinde's Jarno/Menai Cosmos (opdr. Jette & Flemming Bjerregård) der tog sejren for kategori 2-ponyer, foran Silje Frederikke Kristoffersen og Karla Baad Christensen.

Hos 1'er ponyerne var det Cecilie Busch med Si Jolly IFS e. Linaro/Nightingle Des IFS (opdr. Sophie Bisnard Deliberos) der tog sejren, foran Thilde Strandby Møller og Clara Savas Olsen. 

Se alle resultater fra stævnet her. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen