Landsstævnet i Aalborg med udvidet anmeldelsesfrist

17-04-2010 15:36

Maja Golles

Vi minder her om, at du stadig kan nå det. Sportsrideklubben Aalborg har udvidet anmeldelsesfristen til 19. april for deres landsstævne i dressur og jysk mesterskab d. 7.-9. maj
Copyright Ridehesten.com
SAO har udvidet tilmeldingsfristen, så du kan stadig nå at tilmelde dig stævnet, der finder sted i maj! (Foto: Ridehesten.com)

Du har indtil på mandag! Sportsrideklubben Aalborg har som tidligere nævnt udvidet anmeldelsesfristen til d. 19/4 for landsstævne i dressur d. 7.-9. maj 2010. Husk der afholdes Åbent Jysk Mesterskab for junior, youngrider og senior, hvor alle velkomne! Sportsrideklubben Aalborg glæder sig til at tage imod rytterne til årets første udendørs landsstævne og håber landets bedste ryttere er klar til at kæmpe om titlen som Jysk Mester 2010! Se mere på infosport via linket.

Læs også

Resultater fra landsstævnet i Hedensted

07-04-2013 21:44, af Thomas Bach Jensen

Hedensted og Omegns Rideklub har i weekenden haft landsstævne i dressur

Resultater fra landsstævnet i Hedensted

06-04-2013 18:46, af Thomas Bach Jensen

Denne weekend byder på landsstævne i Hedensted og Omegns Rideklub, hvor dagens Grand Prix blevet vundet af Rie Møller Jensen og Sundorfs Manilla

Landsstævnet i Sundeved i fuld gang

02-03-2013 23:45, af Thomas Bach Jensen

Sundeved Rideklub afvikler i denne weekend landsstævnet Sundeved Dressurfestival med ECCO Cup for junior, ungrytter og U25

Velkommen til U25 Grand Prix

26-11-2009 08:57, af Britt Carlsen
ECCO finalen i Vallensbæk - fra den 4. til den 6. december er præmiere på et helt nyt tiltag for de unge ryttere, ECCO familien er udvidet til også at omfatte en turnering for Grand Prix-ryttere under 25 år

World Cup Finalen i Göteborg aflyses

12-03-2021 16:54, af Kristine Ulsø Olsen

Det er netop kommet frem at FEI har udvidet stævneforbuddet yderligere og det betyder at World Cup-finalerne i dressur og springning bliver aflyst for andet år i træk 

Kun en hoppe til Eliteskuet på Vilhelmsborg

09-07-2008 17:45, af Mette Andersen
Avl|
Da der i dag var DV eksteriørkåring for hopper på Finstrupgård i Aalborg, var der kun en hoppe der gik, videre til Eliteskuet på Vilhelmsborg i starten af september.

Føllene shinede på stadion i dag

26-05-2018 13:14, af Thomas Bach Jensen
Avl|

Otte timer før Nordic International Sales-følauktionen i aften præsenteret af Stutteri EVO blev føllene i dag til middag fremvist på springstadion, hvor de fleste viste sig virkeligt lovende og dermed har lagt op til en virkelig spændende aften

Dannebrog til tops for første gang

23-05-2018 13:36, af Britt Carlsen

Det danske flag gik til tops, som tegn på dansk sejr i holdkonkurrencen for ungryttere i dressur, og de danske ryttere har været godt ridende på konkurrencernes første dag ved Equitour Aalborg

Berider Nikolai Kowalski investerer i fremtiden

25-10-2020 12:24, af Marie Helene Rigård Rohleder

Berider og daglig leder af Aalborg Sportsrideklub, Nikolai Kowalski, har købt en stor ejendom ved Tylstrup, hvor Nejst Ridecenter holder til. Her har Nikolai Kowalski og Cecilie Engvik Budimir investeret i en Avant minilæsser, som både er nem og alsidig i brug 

Dobbelt sejr til Severo

08-12-2018 20:47, af Cecilia Lindahl

Severo Jurado López var en travl herre på podiet i dag, hvor det blev til både første og andenpladsen i Grand Prix ved landsstævnet i Sportsrideklubben Aalborg og Omegn

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Annika Knudsen Lorentsen

Annika Knudsen Lorentsen
25 28 60 63
akl@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Landsstævnedebut til Kronprinsesse Mary (video)

09-05-2021 13:25, af Kristine Ulsø Olsen

For blot otte måneder siden, red H. K. H. Kronprinsesse Mary sit første dressurstævne, og i denne weekend tog hun skridtet videre og debuterede med Blue Hors Edelman ved landsstævnet i Frederiksværk

Vanrøgtede Little Hope græsser nu i hestehimlen

12-05-2021 10:23, af Liv Haumann
Pony|

Det var et vendepunkt for den vanrøgtede pony Little Hope, da 16-årige Camilla Rask tog hende under sine vinger, tilbage i januar 2021. Desværre havde livet været for hårdt for Little Hope, og den lille pony har nu fået fred på de evige græsmarker

Sandra Enemark åbner op om en svær tid

11-05-2021 15:33, af Annika Knudsen Lorentsen

For 9 år siden mistede Sandra Enemark sin eneste søster, topspringrytteren Camilla Enemark. I et personligt interview fortæller Sandra om tiden mens Camilla var syg, og om tiden efter, at søsteren gik bort

Flere flotte debuter i Frederiksværk (video)

07-05-2021 20:43, af Annika Knudsen Lorentsen

Landsstævnet hos Frederiksværk Rideklub startede i dag med en sejr til Liva Addy Guldager Nielsen i MB1, mens Cathrine Dufour red en sejr hjem i den 7-årige Eternitys Prix St. Georg-debut. Anne Troensegaard tog sejren i Intermediaire II, mens Nadja Aaboe Sloth red sig til en andenplads i sin debut i Intermediaire med den 8-årige Favour Gersdorf

Dufour og Vamos Amigos dansede i aftensolen (video)

08-05-2021 22:22, af Kristine Ulsø Olsen

Der blev vist dressur på særdeles højt niveau ved dagens landsstævne i Frederiksværk, hvor der blev redet alt fra MB0 til Bundgaard Byg Cup og afslutningsvis Grand Prix, som Cathrine Dufour og Vamos Amigos trak sig sejrsrigt ud af med over 77%

Fra sorg til solstrålehistorie

06-05-2021 14:14, af Thomas Bach Jensen
Avl|

Hos Stald Lindballe ved Holstebro har foråret budt på en svær foling, der efterfølgende har ført til store komplikationer for hoppen, der til sidst måtte aflives. Da slaget for at redde hoppen var tabt, handlede det om at finde en ammehoppe til føllet, og det krævede flere forsøg og til sidst en hel masse køresygetabletter

Springbank II VH og Valverde solgt til Tyskland

10-05-2021 15:44, af Thomas Bach Jensen

En tysk dressurrytter har sikret sig to lovende og meget vindende yngre dressurhingste hos Helgstrand Dressage, de to 7-årige hingste Springbank II VH og Valverde

Ny tophest til Kamilla Ladefoged Rasmussen

07-05-2021 19:00, af Marie Helene Rigård Rohleder

Eva og Lars Kramer har solgt den talentfulde Colina til Kamilla Ladefoged Rasmussen fra Frandsbjerg Horses. Den 10-årige hoppe har kapacitet til både EM og OL, fortæller Lars Bak Andersen, som har redet hesten det seneste års tid

Sådan! Danmark blev 2'er i Nations Cup

07-05-2021 17:39, af Annika Knudsen Lorentsen

De danske ryttere leverede endnu engang fire fantastiske ridt i anden runde af Nations Cup i Prag, og det betød, at holdet avancerede i den samlede stilling, og endte på en flot andenplads, kun overgået af hjemmebaneholdet fra Tjekkiet. Landstræner Bo K. Møller fortæller glad om deres resultat, og forklarer, at det er et vigtigt skridt frem mod OL og EM

Bjerregårds Qlimax til 10-årige Julie Bille Andersen

08-05-2021 16:12, af Annika Knudsen Lorentsen

Karoline Sloth Kjær har haft utallige sejrer med 2'er ponyen Bjerregårds Qlimax, både nationalt og internationalt, men nu er tiden kommet til, at den sejrsrige pony skal videre til en ny ryttere. Familien Kjær har solgt Qlimax til 10-årige Julie Bille Andersen