Kursus om stationsafprøvning

10-11-2013 12:11
Avl

Berider Karin Nissen vil den 13. november fortælle om stationsafprøvningerne på Frederiksværk Ridecenter, der de seneste år er blevet meget populære

Copyright Ridehesten.com

Stationsafprøvningerne på Frederiksværk Ridecenter er blevet populære, og berider Karin Nissen vil starte aftenen med at fortælle lidt om afprøvningerne. Derefter går vi i ridehuset, hvor vi skal se nogle unge heste blive redet. Der vil blive vist 3-års heste, som har været redet i forskellige tidsrum.

Karin vil fortælle, hvordan hoppen bør være forberedt, inden den sendes til stationsafprøvning. Hvad kan du selv gøre? Hvilken foderstand skal hoppen være i? Hvad kan du forvente, at hoppen lærer under stationsafprøvningen? Disse og mange andre spørgsmål vil du få svar på denne kursusaften. Afslutningsvis vil der blive mulighed for at stille spørgsmål til Karin Nissen.

Med denne aften håber vi, at få berørt alle sider af stationsafprøvningen. Arrangementet er gratis, og der vil være mulighed for at købe kaffe/te/vand og kage. Vi håber at se så mange som muligt!

Arrangementet forgår onsdag d. 13. november kl 19.30 på Frederiksværk Ridecenter, Kappelhøjvej 127, 3300 Frederiksværk. Tilmelding seneste den 11. november via dette link er obligatorisk.

Kilde: DV's Region 1.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen