Kürsejr til Allan og Cassiopeia

09-03-2014 16:48

Bodil Nyholm Sørensen

Dansk Varmblods Hingstekåring 2014 | Det blev Allan Skov Christensen på Volstrupgaards Cassiopeia, der løb med sejren i den allersidste klasse ved Dansk Varmblods Hingstekåring 2014, nemlig MCH Grand Prix Kür

 

Publikum holdt ud lige til det sidste og bestemt ikke forgæves, for der var smuk og seværdig ridning på programmet i MCH Grand Prix Kür.

Efter en andenplads med knap 70% i lørdagens ECCO Grand Prix blev der satset i dagens MCH Grand Prix Kür af Allan Skov Christensen på elitehoppen Volstrupgaards Cassiopeia e. Come Back II/Caletto III (opdr. M. og B. Kløve-Mogensen), med bl.a. changementsserier på buet spor – og dét betalte sig. Den imponerende og velgående hoppe blev præsenteret fra sine bedste sider, og programmet blev belønnet med en score på 75,292% af de tre dommere; Birthe Lyder Nielsen, Kurt Christensen og Susanne Baarup Christensen.

En af de ekvipager, der var med til at sikre Danmark holdguld med NM 2013, Malene Folmer Jensen på Acapello Foldager e. Akinos/Loran (opdr. Karen og Lars Nielsen), leverede ligeledes et program med en god sværhedsgrad og opnåede en flot andenplads i klassen med 74,208%.

Lige efter, på tredjepladsen, kom vinderen af lørdagens ECCO Grand Prix, Maik Kohlschmidt på elitehingsten Blue Hors Hotline e. Hofrat/De Niro (opdr. Tyskland) med 74,083%, og her er virkelig en lovende ekvipage, som det bliver spændende at følge.

 

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner