Kristian W. Green tilfreds med 3 sejre i Solrød

01-10-2019 09:18

Annika Knudsen Lorentsen

Ved weekendens landsstævne hos Solrød Rideklub sejrede 17-årige Kristian Würtz Green i tre klasser, mens det også blev til to tredjepladser. Kristian er selvfølgelig godt tilfreds med resultatet og roser stævnearrangørerne for deres afvikling af stævnet

Copyright Ridehesten.com
Kristian Würtz Green med Bovbjergs Zhivago, som han vandt 2 klasser med og blev nr. 3 i en klasse. Foto: Privat

Det var en succesfuld weekend for juniorrytter Kristian Würtz Green, som i weekenden deltog med to heste ved landsstævnet hos Solrød Rideklub, hvor han deltog i en række MB-klasser for seniorryttere. 

– Der er altid styr på tingene og man bliver altid mødt med et smil. Jeg har redet flere forskellige stævner i Solrød, også for pony, og de skuffer aldrig, fortæller Kristian, som er godt tilfreds med arrangørernes indsats. 

Kristians egen indsats er heller ikke til at komme udenom, for ud af seks starter lykkedes det ham at vinde de tre og desuden opnå to placeringer som nr. 3. 

Glad for de flotte resultater
Med 7-årige Bovbjergs Zhivago e. Blue Hors Romanov/ Blue Hors Don Schufro vandt Kristian lørdagens MB0 med 73.974 %. Søndag blev det også til en sejr for parret, denne gang i MB1 med 71.689 %, mens de startede stævnet ud med en placering som nr. 3 i fredagens MB0, hvor de red til 72.564 %. 

Med den 9-årige vallak Bøgegårdens Santiago e. Soliman de Hus/ Wesley lykkedes det Kristian at vinde fredagens MB1 med 72.095 %. Parret endte som nr. 3 i søndagens MB1 med 69.460 %, altså i den samme klasse, hvor Kristian vandt med sin anden hest Zhivago. 

– Det var en rigtig god oplevelse for både hestene og jeg, jeg havde seks gode ture med et par fejl hist og her. Men jeg er meget godt tilfreds og glad for vores præstationer, fortæller Kristian om de flotte placeringer. 

Se resultater fra stævnet her. 

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald