Frederikke er ungryttermester 2023

28-05-2023 14:21

Trine Askjær-Jørgensen

Så er det første Agria DRF-mesterskab afsluttet hos Vallensbæk Rideklub, hvor der i denne weekend er landsstævne i dressur. Frederikke Gram Jacobsen, der i går lagde sig i front hos ungrytterne, holdt den position hele vejen hjem. Se hvem der ellers blev placeret

Nyheden fortsætter efter annoncen

Igen i dag er der fuld gang i stævnebanerne hos Vallensbæk Rideklub, hvor der afvikles landsstævne i dressur med Agria DRF-mesterskaber for juniorer, ungryttere og U25-paradressurryttere.

På den ene bane startede dagen ud med B-finalen for ungrytterne og fortsatte med A-finalen, som netop er blevet afgjort. 15 ekvipager var gået videre A-finalen, og det blev gårsdagens bedste ekvipage, der løb med sejren.

Efter et forrygende ridt til 79,100% på hoppen Ryvangs Zafina e. Blue Hors Zack/ Come Back II (opdr. Alex Dyrgaard) kunne Frederikke Gram Jacobsen tilfreds hænge guldmedaljen om halsen og kalde sig vinder af Agria DRF-mesterskabet for ungryttere 2023.

På andenpladsen fulgte den samme ekvipage som i går. Kristian Würtz Green og Bovbjergs Zhivago e. Blue Hors Romanov/ Blue Hors Don Schufro (opdr. Hanne Damgaard og Leif Bovbjerg Jensen) red til 77,375% og sikrede sig dermed sølvmedaljen i årets mesterskab.

Pernille Korsgaard Madsen, der med Napoli TH (SWB) e. Floricello/ Flemmingh i går red sig til fjerdepladsen i de indledende klasse og i dag femtepladsen med 72,450%, har præsteret så stabilt hen over de to dage, at hun med i alt 143,161% kunne hænge bronzemedaljen om halsen, kun en my foran Johanne Amby Ubbesen og Laura Elisabeth Kjær Rohmann, som hver især har redet sig til en tredjeplads i går og i dag.

Johanne og Møgelvang Ferrari e. Sezuan/ Come Back II (opdr. Jan Jensen) tog således fjerdepladsen i det samlede resultat med i alt 142,811%, og Laura med Zugar Ray e. Blue Hors Zatchmo/ Flemmingh (opdr. Stutteri Thy) tog femtepladsen med 142,582%.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det samlede resultat af Agria DRF-mesterskab for ungryttere.

B-finalen for ungryttere
I B-finalen her til formiddag var otte ekvipager til start. Flere af de unge ryttere havde to heste med til årets mesterskab, og således red nogle både B- og A-finalen, mens andre red to heste i B-finalen.

En af dem, der havde to heste med, var Kristian Würtz Green. Med sin mest erfarne hest, 11-årige Bovbjergs Zhivago, tog han som bekendt sølvmedaljen i A-finalen, mens han med 8-årige Schuberts Aston e. Bøgegårdens Alphabeat/ Solos Landtinus (opdr. Sara Kliver) red sig til 71,700% og sejr i B-finalen.

Copyright Ridehesten.com
Kristian Würtz Green og Schuberts Aston. Foto: Ridehesten.com/Maria L. Mortensen

Amalie Willum Hansen og Preussenstern e. Herbstkönig/ Connery (opdr. Lollands Varmblod v/Kaj Olesen) red sig med 70,500% til andenpladsen, mens Karoline Mathilde Ravnsbo og Atterupgaads Kawasaki e. Krack C/ Stedinger (opdr. Atterupgaard) red sig til tredjepladsen med 70,450%. Karoline var endnu én af de ryttere, der havde to heste med, og således fulgte hun med Fleurie e.  Fürstenball/ Onassies (opdr. Sippekildegård) på fjerdepladsen.

Klassens resultat.

Stævnets start- og resultatlister.

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev