2 internationale sejre til Kasprzak

11-02-2023 06:33

Annika Knudsen Lorentsen

Ved det internationale stævne i Le Mans, Frankrig, sikrede Anna Kasprzak sig i går to sejre i sadlen på henholdsvis Everian L og Addict de Massa

Copyright Ridehesten.com
Anna Kasprzak med Everian L. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Flere danske ryttere er i denne weekend til start ved det internationale stævne i franske Le Mans, og en af dem er Anna Kasprzak

I går startede hun stævnet særdeles succesfuldt, da hun sikrede sig sejren i de to klasser hun var til start i. Første start havde hun i den 1-stjernede Prix St. Georg med den 8-årige Evirian L e. Everdale/Hochadel (opdr. Karsten Bundgaard), som hun blandt andet har deltaget i UVM for 7-års heste med sidste år. 

Ekvipagen opnåede samlet 71,5 procent i går og dermed var sejren en realitet. En af dommerne, dommer ved C, belønnede endda ekvipagen med hele 73,382 procent. Starten var ekvipagens første internationale start, hvis man ser bort fra deres deltagelse ved UVM. 

– Everian leverede et superfint program med få små fejl. Jeg er så stolt af ham og hans udvikling, og jeg elsker hver en runde vi har sammen, fortæller Anna på sin Instagram. 

Copyright Ridehesten.com
Anne Marie Hosbond med Scarlett 712. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I Prix St. Georg blev Jane Serup Jensen placeret på en flot tredjeplads med Desperada 13 e. Desperados/ Florencio I. 

Senere på dagen kom Anna Kasprzak til start med Addict de Massa e. San Amour/Maestro Jgb i den 3-stjernede Grand Prix. Her red Anna den 13-årige Addict de Massa til 73,065 procent og sikrede sig dermed sejren foran hollandske Marlies van Baalen og belgiske Larissa Pauluis. 

I samme klasse leverede Anne-Marie Hosbond Berthelsen en flot international Grand Prix debut med Scarlett 712 e. San Amour/Comics. Sammen opnåede de 70,217 procent og placede sig som nr. 6. 

Start- og resultatlister fra stævnet. 

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen