Vil du gerne se championatsfinalerne på Blue Hors?

16-09-2021 06:29

Annika Knudsen Lorentsen

I uge 41 finder finalen i Pavo og Dansk Ride Forbunds championater for ungheste i både dressur og springning sted, og mens tilmeldingen er åben for springhestene, så afventer vi stadig det endelige finalehold i dressur. Publikum derimod kan allerede nu begynde at glæde sig, da det bliver muligt at overvære finalerne fra tribunen

Copyright Ridehesten.com
Anders Uve Sjøbeck Hoeck og Highfive Fuglsang. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Fra den 14.-17. oktober slår Blue Hors dørene op til årets championatsfinaler i Pavo og Dansk Ride Forbunds championater for ungheste i både dressur og springning. 

Her mødes de bedste 4-, 5- og 6-årige springheste, samt de bedste 4-, 5-, 6- og 7-årige dressurheste fra sommerens kvalifikationer i den prestigefyldte finale og der er med garanti interessant sport på programmet. 

Kom og hep på de unge heste
COVID-19 har efterhånden sluppet sit hårde tag i Danmark og derfor ser det ud til, at det lykkes at holde et brag af en finale, som et lille plaster på såret efter aflysningen af sidste års finale. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Arrangementet bliver nemlig åbent for publikum, som kan være med til at gøre stemningen ved stævnet endnu bedre. Mens der er fri entré både torsdag og fredag, så kræver det en billet at få adgang lørdag og søndag, hvor de endelige finaler afgøres. 

Hvis man vil være sikker på at få en siddeplads, kan man købe sin billet allerede nu, lige HER. Hvis man hellere vil vente, er det også muligt at købe billetter i døren, men her er der ikke fast siddeplads inkluderet. 

Copyright Ridehesten.com
Søren Møller Rohde og Cyrano Ask. Foto: Ridehesten.com/Ida Dalgaard

Få et overblik over programmet
Der bliver som nævnt, både afholdt championatsfinaler i springning og dressur hos Blue Hors, som har sørget for et spændende interessant over fire dage. Er man interesseret i begge discipliner kan man forvente fuldt program fra torsdag morgen til søndag aften, mens man også kan nøjes med at komme på de tidspunkter, hvor den ene eller anden disciplin er i gang. Den foreløbige tidsplan er følgende:

 • Torsdag:
  Formiddag: Dressur med 4- og 7-års hestenes kvalifikation
  Eftermiddag/aften: Springning for alle årgange, 1. kvalifikation
 • Fredag:
  Formiddag: Dressur med 5- og 6-års hestenes kvalifikation
  Eftermiddag/aften: Springning, alle årgange, 2. kvalifikation
 • Lørdag: 
  Formiddag/eftermiddag: Dressur, alle årgange, trøstefinaler
  Eftermiddag/aften: Springning, alle årgange, finaler
 • Søndag:
  Hele dagen: Dressur, alle årgange, finaler

Ridehesten vil selvfølgelig også være tilstede under arrangementet, hvor vi vil sørge for at bringe alverdens nyheder fra finalerne og alt det omkring.

Copyright Ridehesten.com
Den smukke indendørs arena hos Blue Hors. Foto: Ridehesten.com/Ida Dalgaard
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner