Kom til foredrag i Hippologisk Selskab

28-06-2019 09:13

Hippologisk Selskab, der har base på Vilhelmsborg, åbner dørene til nogle spændende foredrag fredag og lørdag 

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Kom til et spændende foredrag i Hippologisk Selskab fredag og lørdag denne weekend på Vilhelmsborg. Alle er velkomne, og det foregår på 1. salen over Herskabsstalden. Bliv klogere og få stillet din nysgerrighed.

Fredag og Lørdag kl. 13.30
Pararidning i Danmark, hvad er det?
Formand for Para-Rideudvaget i Dansk Ride Forbund Jens Kryger Nielsen fortæller om hvem kan ride pararidning, hvad kræves der, hvordan bliver man klassificeret og meget mere.

Fredag kl. 16.00
Millitary i Danmark, hvad er det?
Ved militaryofficial i Dansk Ride Forbund Jimmy Mogensen og rytter Henrik Borgbjerg kan du høre meget mere om hvordan militarysporten har udviklet sig, og hvad den indeholder i dag. Du kan også blive klogere på, hvordan du kommer i gang med denne alsidige hestesport.

Fredag kl. 19.00
Fokus på sundhed hos unghesten
Dyrlæge Jonas Nørgaard fra Højgaard Hestehospital sætter fokus på sundhed hos den unge hest. Hvad undersøges der for, og hvordan støtter røntgenbilleder den kliniske undersøgelse. Hvilken betydning har skelet og muskelopbygning for hestens holdbarhed? Alt det kan du blive meget klogere på.

Lørdag kl. 15.00
Fra kongehest til husmandshest
Ved hippolog og naturrytter i Dansk Islandshesteforening Kim Clausen kan du blive meget klogere på hesten gennem historien. Vidnesbyrd om fortidens og nutidens brug af heste i Danmark. Hvorfra har vi de historiske kilder? Hvilken betydning har hesten haft i det danske samfund, og hvorfor er den stadig en vigtig de af det danske samfund, sporten, økonomien og bosætningen på landet.

Nyheden fortsætter efter annoncen

/Pressemeddelelse

 

 

 

Info

Hippologisk selskab Vilhelmsborg er en forening, hvis hovedformål er at skabe et forum for udveksling af idéer, tanker og viden på et højt, hippologisk niveau såvel fagligt som kulturelt, herunder at grundlægge et hestefagligt bibliotek - og med tidens museum.
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen