Heste tyvstarter ved pony-DM

15-08-2014 12:01

Før ponyernes mesterskaber er gået i gang ved pony-DM, har både unge og ældre heste været i aktion på Vilhelmsborg

Copyright Ridehesten.com
Hans Ley og Contador kan tage en MA2-sejr med sig hjem fra Vilhelmsborg.

Som opvarmning til DM-stævnet var der torsdag og fredag klasser for heste. 

De yngre springheste dystede mod hinanden i klasser for 5-, 6- og 7-års heste torsdag, og det var samtidigt en iagttagelse til UVM på Zangersheide.

Hos de 5-års blev danskerne sat til vægs af en nordmand. Christine Gjerstad og Erfulja e. Quasimodo VD Molendreef/ Calvados vandt 120 centimeters-klassen med to fejlfrie runder. Handybeat tog førstepladsen hos de et år ældre ældre, og det gjorde Heartbeat/Diamant de Semilly-afkommet med Robin Grauff Jacobsen i sadlen. Hos de 7-års heste stod Hans Ley og Ellely's Quality e. Quidam de Revel/Leandro øverst på podiet.

Hans Ley var på pletten igen i den højeste klasse, en MA2, som foregik fredag formiddag. På Contador e. Colman/Casvavelle tog han førstepladsen, efterfulgt af Stine Cassøe Jacobsen på Argus e. Empire/Jacorde og Marie Louise Horstmann på Acamorka e. Tenerife/Orame.

Alle resultater af hesteklassernbe kan findes her.

Ponyerne overtager nu banerne på Vilhelmsborg. Fra fredag formiddag er danmarksmesterskaberne i både springning og dressur gået i gang. Ridehesten følger naturligvis op med nyheder hele weekenden.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner