Kollektion til følauktionen er online

05-10-2020 13:36
Avl

I næste uge afvikles DWB World Cup Foal Auction ved World Cup-stævnet i Herning, hvor auktionen finder sted lørdag eftermiddag. Kollektionen af 17 nøje udvalgte DV-føl er netop kommet online i dag

Copyright Ridehesten.com
Shirley. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

11 dressurføl og seks springføl udgør kollektionen til DWB World Cup Foal Auction på Vilhelmsborg, som er den sidste Dansk Varmblods følauktion i år – så grib chancen nu for at erhverve dig et kvalitetsføl.

Auktionen afvikles lørdag den 17. oktober 2020 i tidsrummet kl. 15.30-17.00 i det kendte format med hybridauktion, hvor der er publikum i hallen, mens man kan byde på nettet eller på telefonen og følge onlinestreaming via ClipMyHorse. På auktionsdagen vil der være fremvisning af følkollektionen kl. 11.30 på Vilhelmsborg.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Der åbnes for online-bud onsdag den 14. oktober. Der er tale om 18 meget interessante føl, der alle har det til fælles, at de er trukket på præstationsstærke hoppestammer, der retfærdiggør forventninger til en stor fremtid i sporten og måske avlen for hvert enkelt føl.

Føllene er udvalgt inden for den seneste uge, hvor de ligeledes er blevet fotograferet og filmet - og i dag er i de kommet online på Dansk Varmblods Auktioner.

Copyright Ridehesten.com
Gadgaards Higgins. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.

De 11 dressurføl er efter hingstene Janeiro Platinum (3), Franklin, Vitalis, Feinrich, Blue Hors Zack, Revolution, Kadans, Blue Hors Zackerey og Valverde, mens de seks springføl er efter hingstene Action Man Z Ask, All Star, Favorit Ask, Cornet Obolensky, Untouchable og Hickstead White.

Forbered dig til budrunden, der starter på onsdag i næste uge, og kig nærmere på kollektionen, hvor alle føl har beskrivelse, stamtavle, foto og video.

Copyright Ridehesten.com
Springborgs Ganeiro. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner