Klar til VM for ungavlere

09-07-2013 12:20
Avl

Søndag var det danske bruttolandshold på Blue Hors til den sidste finpudsning, inden turen går til VM i Bollerup, Sverige på torsdag

Holdets hovedsponsor Blue Hors havde gæstfrit stillet de flotte nye faciliteter, og Karsten Petersen sin mangeårige erfaring til rådighed for at give holdet de bedste muligheder for at være helt klar og skarpe inden det for alvor går løs. De unge blev undervist koncentreret i eksteriørbedømmelse og mønstring hele dagen, og Karsten var utrættelig til at hjælpe, motivere og svare på spørgsmål.

Blue Hors er en kæmpe støtte for vores landshold, som ikke bare har modtaget økonomisk og praktisk hjælp for at gøre turen mulig, men også super flot tøj til alle dagene under VM. (Ved VM i 2013 var holdet ligeledes sponseret af BlueHors og var dengang det bedst ekviperede hold; det er der alle chancer for, at de også bliver i år.)

Under mønstringen blev der lejlighed til at prøve de nye flotte letvægtshjelme, som er velvilligt sponseret af Eldorado og Cartago.I Sverige er brug af hjelm obligatorisk i stalden og ved mønstring, og når de unge repræsenterer Ung i Dansk Varmblod ved de forskellige arrangementer rundt om i regionerne i fremtiden, vil de af hensyn til deres sikkerhed være iført hjelmene.

Pigerne på holdet har fået sponseret fine ørestikkere med Dannebrog af Skærlund Design, så også de mindste detaljer er der styr på.

Holdene har endvidere modtaget et super flot sæt strigler fra Kinnerup-heste artikler, så vi kan få hestene til at stråle, når vi senere når grooming konkurrencen. 

Da dagen på Blue Hors var forbi, var det nogle trætte men meget velforberedte unge, der kunne drage hjem og begynde at pakke til turen.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen