Klar til Hingstekåring: Stort rykind i Herning

08-03-2022 13:25

Annika Knudsen Lorentsen

Der er fuld gang i det sidste arbejde i forbindelse med klargøringen til Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning, hvor de mange deltagere begynder at ankomme i løbet af i dag. Mange folk allerede er i fuld gang med at gøre klar på stande og lignende, og i morgen starter arrangementet for alvor

Copyright Ridehesten.com
Flotte dekorationer skal pynte rundt omkring. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Der er godt humør i MCH Messecenter Herning, hvor der lige nu sættes sidste hånd på værket, så alt er klar til at Dansk Varmblods Hingstekåring, der for alvor starter i morgen.

På rekordtid er Jyske Bank Boxen forvandlet fra Melodi Grand Prix-scene til en smuk ridebane, og fra middagstid i morgen rider de første heste på banen i de tre arenaer, Boxen, Hal M og Hal E. 

Der er flot pyntet rundt i hallerne, standene er på vej op, folk ankommer og vi hos Ridehesten er i fuld gang med at opsætte vores fotostudie i hal C, hvor vi håber, at I vil komme forbi i løbet af ugen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I morgen starter Unghestechampionatet i både dressur og springning, mens kåringen af hingste ligeledes begynder. Der er desuden to internationale springklasser på programmet, ligesom første runde af KRAFFT Tour of Amateurs sides i morgen i hal M. 

Copyright Ridehesten.com
Ridehesten er som altid klar til at tage imod jer i hal C. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen

I løbet af dagene er der noget for enhver smag, når der både skal rides 5-stjernet international dressur, 3-stjernet international springning, Unghestechampionat og KRAFFT Tour of Amateurs, ligesom kåringen af hingstene selvfølgelig fylder meget i programmet. 

Snart dufter der rigtigt af hest i Herning, når danske såvel som udenlandske hestefolk og heste samles til en uge i det jyske, hvor der ikke er et øjeblik uden interessante klasser, kåring og lignende. 

Se programmet. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen