Katrinelund inviterer til åbent hus

25-04-2018 19:58

Camilla Tiefensee Schrøder

Avl

Floriscount, Casall Sem, Hesselhøj Donkey Boy, Katrinelund Ferrari og mange flere hingste samt deres nyeste afkom er klar til fremvisning, når Katrinelund Hingstestation holder åbent hus på lørdag

Copyright Ridehesten.com
Åbent Hus på Katrinelund er sædvanligvis en velbesøgt begivenhed med gæster fra nær og fjern. Dette billede er fra sidste års åbent hus. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

"Hjerteligt velkommen til vort Åbent Hus lørdag den 28. april klokken 14. Vi glæder os til at se jer", skriver Katrinelund, der som en af Danmarks førende hingstestationer modtager langt over 1000 besøgende fra nær og fjern hvert år til åbent hus.
Vanen tro vil der være pølser på grillen, sodavand, te og kaffe, og der er ifølge Ib Kirk også bestilt dejligt solskinsvejr til begivenheden, som finder sted på Hesterøroddevej 107 i Øster Assels.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Hingstestationen minder om smittefaren i forbindelse med herpesudbruddet, der florerer på Fyn i øjeblikket. De anbefaler, at man er opmærksom på sit fodtøj etc., så man undgår at sprede smitten.

Hingste fremvises under rytter
Ved dette års åbent hus vil man kunne opleve et flot udvalg af Katrinelunds spring- og dressurhingste. 
Blandt springhestene vil Cantolar, Casall SEM og Crelido, Svalegårds gold Crelido, Katrinelund Satisfaction, Sandro's Adel og Quintet blive fremvist under rytter, og derudover vil Godsend du Reverdy blive fremvist ved hånd.
Blandt dressurhingstene vil Hesselhøj Donkey Boy, Freestyle, Zodiac, Katrinelund Ferrari,  og Olympus blive fremvist under rytter. Derudover vil Floriscount blive kørt ind fra Deckstation Böckmann i Tyskland. Den 13-årige hingst skulle have deltaget ved årets DV-Hingstekåring i Herning, men udeblev pga. en skade og blev i stedet hjemmebesigtiget og -kåret. Den fremvises på lørdag af sin faste rytter, Patricia von Merveldt.
Sidst men ikke mindst har Katrinelund også sportsponyhingsten Fredbo's Garmin, som bl.a. vandt DSP's avlschampionat for 7-årige kat II-ponyer i 2017.

Spændende førsteårgangsføl
Ud over fremvisningen af hingste glæder Katrinelund sig også til at vise føl og afkom efter bl.a. Casall Sem, Katrinelund Ferrari, Floriscount og Hesselhøj Donkey Boy. Det er især er spændende med den første årgang efter de unge hingste.
– Der er kommet tre føl efter Casall, og de ser bare hammergodt ud. Og det første føl efter Ferrari er også et fantastisk føl, fortæller Ib Kirk, for blot at nævne nogle af dem.

Bus fra Flyinge
Katrinelund har arrangeret en bus fra Flyinge i Sverige, som kan samle flere op på vejen gennem Sjælland og Fyn. Der vil være morgenmad i bussen og frokost når buspassagererne når frem til Katrinelund. Der er stadig enkelte ledige pladser tilbage på bussen, og tilmelding vedrørende opsamling sker via en af de følgende adresser:
kirk@katrinelund.dk , staldskovvang@mail.dk eller helena.torstensson@flyinge.se.
Sæt kryds i kalenderen og oplev hingstene live, samt deltag i det hyggelige arrangement, lyder opfordringen fra Katrinelund.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner