Åbent hus og springstævne på Stutteri Ask

24-04-2015 12:48

Britt Carlsen

Stutteri Ask inviterer i morgen lørdag til åbent hus med hingstefremvisning og 200 starter i et springstævne - og så er der lidt lækket til ganen

Stutteri Ask går foran når det drejer sig om at forene avl og sport. I morgen lørdag den 25. april åbner hingstestationen dørene for avlere og ryttere til en hyggelig og interessant dag med hingstefremvisning og springstævne.

Dagen starter tidligt, kl. 8 med LC springning og stutteriet lover der er rundstykker kaffe/the til de morgenfriske. Formiddagen fortsætter med LB og LA springning og kl. 14 starter selve hingstefremvisningen. Det er ikke alene Stutteri Asks fremragende springhingste, som publikum kan glæde sig over at få set, Blue Hors kommer også med hingste til fremvisningen ligesom Kirk Arabians vil vise stutteriets super charmerende araberhingst Zonyx, der også er kåret i Dansk Varmblod. Og somd er også er tradition for, vil der blive fremvist føl efter stutteriets hingste.

Efter hingstefremvisningen er der kage og kaffe/the til de fremmødte, og så kan man følge stævnets største springklasse MB1, som forventes startet kl. 16. Hele dagen har cafeteriet åben, så man kan købe varm mad, en pølse, sandwich, håndmadder ol. 

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen